در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر زهرا عبداللهی با تاکید بر مصرف روزانه یک واحد حبوبات (منظور از یک واحد، نصف لیوان حبوبات پخته است)، خاطرنشان کرد: مقادیر زیادی کلسیم، روی و آهن از گروه غذایی حبوبات تامین میشوند. بهتر است حبوبات به طور ترکیبی همراه غلات مصرف شود. غذاهایی مانند عدس پلو، ماش پلو، لوبیا پلو، عدسی و نان و خوراک لوبیا و نان از جمله ترکیباتی است که منبع غنی پروتئین است و در واقع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین میکند. بنابراین مثلا زمانی که عدسی به همراه نان مصرف میشود، نیازی به مصرف گوشت نیست و ترکیب آن دو پروتئینی با کیفیت بالا را به بدن میرساند.
وی تصریح کرد: البته عدهای بهدلیل نفاخ بودن حبوبات از مصرف آن گریزان هستند که برای کاهش نفخ حبوبات میتوان آنها را مدتی در آب خیساند و بعد پخت. / ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: