حمله هوایی روسیه، 12 فرمانده اصلی تروریست‌ها را از پا درآورد

بازی خطرناک آمریکا در سوریه

وزیر خارجه روسیه با خطرناک خواندن بازی آمریکا در سوریه گفت، اقدامات ائتلاف به رهبری آمریکا در سوریه به بهانه مقابله با تروریست‌ها و ممانعت از حمله آنها به نیروهای دولت سوریه و روسیه در حقیقت کمک به نیروهای تروریستی است.
کد خبر: ۱۰۷۹۶۱۷

«سرگئی لاوروف» در مصاحبه با روزنامه «الشرق‌الاوسط» تأکید کرد، ائتلاف به رهبری آمریکا و نیروهای معارض مسلح در سوریه که تحت حمایت ائتلاف است به شیوه‌ای عمل می‌کنند که به نیروهای داعش و دیگر گروه‌های تروریستی کمک می‌رسانند.

وی تصریح کرد: «اگر شما سیاست‌های دوگانه را دنبال کنید، تروریست‌ها را به بد و خیلی بد تقسیم کنید، دیگران را مجبور کنید تا با انگیزه‌های سیاسی وارد ائتلاف شوند و گرفتن تائیدیه سازمان ملل برای اقداماتشان را فراموش کنند، برایشان سخت هم خواهد بود که درباره اثرگذاری عملیات ضدتروریستی صحبت کنند.»

سخنان این دیپلمات ارشد روسیه درباره کمک آمریکا به تروریست‌ها در سوریه در حالی است که روز گذشته رسانه‌ها گزارش دادند جنگنده‌های آمریکایی در حمله به شهر رقه، 50 نفر از شهروندان سوری را به خاک و خون کشیدند.

این نخستین بار نیست که آمریکا نیروهای سوری را هدف قرار می‌دهد و در گذشته نیز این اقدامات شنیع از سوی آمریکا مسبوق به سابقه بوده است. البته آخرین بار هم نخواهد بود که آمریکا دست به چنین جنایتی می‌زند. این کشور معمولا پس از حمله به نیروهای دولتی سوریه، حملات صورت گرفته را براساس یک اشتباه عنوان می‌کند، اما هرگز به خاطر جنایتی هم که مرتکب شده ابراز ندامت نمی‌کند.

در همین حال، خبرها از افزایش تلفات گروه تروریستی النصره در نتیجه بمباران هوایی روسیه حکایت دارد. روسیه اعلام کرد رهبر النصره در سوریه مورد اصابت جدی قرار گرفته است و 12 فرمانده میدانی در بمباران‌های هوایی جنگنده‌های روسی به قتل رسیده‌اند. از سوی دیگر، منابع خبری از پیشروی چشمگیر ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در استان حماه خبر می‌دهند و شبکه خبری المیادین گزارش داد که نیروهای مقاومت چهارشنبه(دیروز) موفق شدند کنترل کامل ریف شرقی حماه را به دست گیرند. پیشروی‌هایی که احتمالا شهادت فرمانده ارشد حزب‌الله لبنان به نام «علی الهادی العاشق» (حاج عباس) در آن رقم خورده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها