به گزارش جام جم آنلاین از مهر، دانشمندان پروژه تحقیقاتی NOAA ، در اعماق اقیانوس آرام یک موجود درخشان مشاهده کرد ه اند که با شاخک های متعدد حرکت می کند.
این حیوان عجیب که قاصدک آب های عمیق نام دارد، در حقیقت مجموعه از حیوانات کوچکی به نام «هایدروزوا» است.
این حیوانات کوچک و مهاجم اصولا به طور دسته جمعی در آب های شور زندگی می کنند. همچنین این حیوان با استفاده از شاخک ها توازن خود را در کف دریا حفظ می کند.
به هرحال قاصدک دریایی از خانواده عروس دریایی پرتغالی «Man-O-War» است و در عمق ۲۵۳۰ متری آب زندگی می کند.
تصویری نزدیک از این حیوان عجیب بدن زرد رنگ حیوان را به طور دقیق نشان می دهد. این قاصدک در نزدیکی فارالون مدینیلا واقع در اقیانوس آرام کشف شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد