در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، «انوشیروان محسنیبندپی» گفت: امروز خیر جمعی و انجام امور خیر، در موسسات خیریه معنا پیدا کرده و مردم به این موسسات کمک می کنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: باید همه دست در دست هم دهیم تا شرایط برای گسترش بستر امور خیریه فراهم شود، خدا را شاکریم که فرهنگ انجام امور خیر در کشور ما همواره وجود داشته است، اکنون ما در پی برقراری ارتباط و تبادل تجربه کشورهای پیشرفته و
پیاده سازی آن ها هستیم و این موسسه خیریه اولین و تنها جایی است که می توانیم برای بازدید به میهمانان خارجی معرفی کنیم.
وی سپس به راه اندازی مرکز نگهداری و مراقبت «اوتیسم» در کشور اشاره کرد و گفت: از راه اندازی این مرکز استقبال می کنم، باید سعی کنیم از بدو تولد، حمایت کودکان مبتلا به اوتیسم را داشته باشیم، چرا که از این طریق احتمال بازگشت آن ها به جامعه بسیار بیشتر خواهد بود.
محسنی بندپی گفت: بهزیستی این سیاست را دنبال می کند و این موسسه خیریه به عنوان یکی از شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی ثابت کرده است که برای سرنوشت سایر افراد جامعه اهمیت قائل است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: