ادامه راه چند بار رفته

مخالفان به بوکس بازمی‌گردند

دوستی احمد ناطق‌نوری و منوچهر مقصودی به چند دهه می‌رسد. برخی از این دو به عنوان «یار غار» نام می‌برند اما مدتی پیش و با دخالت عده‌ای، نایب‌رئیس باسابقه و باتجربه بوکس تصمیم گرفت به همکاری خود در فضای پرتنش و نه چندان مثبت فدراسیون پایان دهد.
کد خبر: ۱۰۵۰۸۹۹

با رفتن مقصودی، روح‌الله حسینی از بوکسورهای سنگین وزن سابق جای وی را گرفت. رفته‌رفته ستاره‌های قدیمی بوکس یا خداحافظی کردند یا خداحافظی اجباری به سراغ‌شان رفت! تا جایی که تیم ملی با ترکیبی از بوکسورهای بی‌تجربه در مسابقات بین‌المللی به توفیقی دست پیدا نکرد.

در چنین فضایی ناطق‌نوری، رئیس همیشگی بوکس از منوچهر مقصودی نایب‌رئیس سابق فدراسیون درخواست کرده است تا دوباره با وی همکاری کند. به نوشته مهر، به مقصودی پست ناظر تیم‌های ملی و مشاور عالی فدراسیون بوکس پیشنهاد شده است.

علاوه بر مقصودی، اکبر احدی از مربیان بوکس هم دوباره مورد توجه ناطق‌نوری قرار گرفته است. احدی نیز به‌دنبال مخالفت‌هایی مدتی از فدراسیون دور شده است.

در همین ارتباط زمزمه‌های برخی تغییرات در فدراسیون بوکس و به بن‌بست خوردن پروژه مخالفان تا جایی پیش رفته است که بوکس ایران برای چندمین بار به این نتیجه رسیده است برای درجا نزدن نیاز به استفاده از نیروهای مجرب قدیمی دارد.

احسان روزبهانی هم که مدتی از تیم ملی دور بود از این پس در اردو‌های تیم ملی حضور پیدا می‌کند تا خود را برای بازی‌های آسیایی جاکارتا آماده کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها