به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا؛ همایش بین المللی «مسیرهای غذایی راه بزرگ ابریشم، سفر برای طعم 2017» امروز (جمعه) با حضور الکساندر ژیلکین استاندار آستراخان، ژو شان ژونگ دبیر اجرایی سازمان گردشگری غذایی و نمایندگان اندونزی، اسپانیا، یونان، ارمنستان، قزاقستان، علی محمدی سرکنسول ایران و هیات های مرتبط با صنعت گردشگری روسیه برگزار شد.
محمدی سرکنسول جمهوری اسلامی در آستراخان در بخش معرفی فرهنگ غذایی ایرانیان با تاکید بر اینکه از دیرباز مردم ایران به سلامت و زیبایی غذاها در کنار هم توجه داشته اند، گفت: تنوع قومی و چند فرهنگی مرتبط سبب گوناگونی و ویژه بودن مزه های غذاها و نوشیدنی های سنتی در ایران شده است.
وی افزود: ایران با امکانات گسترده گردشگری بومی و ویژه خود مانند کویرها و کوچ عشایر و همچنین فرهنگ پایدار و ماندگار میهمان نوازی و غذاهایی که امکان مزه کردن همه آنها در هیچ جای دیگر جهان ممکن نیست، فرصتی ارزشمند برای گردشگران است.
همایش و جشنواره مسیرهای غذایی راه بزرگ ابریشم برای نخستین بار با حمایت سازمان جهانی گردشگری ملل متحد در شهر آستراخان در دو بخش همایش و فستیوال غذا برگزار شد.
در بخش جشنواره غذایی یک گروه چهار نفره آشپزی به سرپرستی سیدمرتضی رحیمی مقدم از استان گیلان با همکاری وزارت خارجه و حمایت اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری این استان، سفره محلی پهن کردند.
باقلا قاتق، میرزاقاسمی، پلو محلی، انار بیج، شیش انداز، گامجی و کاله کباب، مرغ ترش، ماهی، زیتون پرورده و چند غذای دیگر شمالی دستپخت گروه آشپزی در این مراسم بود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد