ترافیک سنگین در جاده کرج -چالوس / محوریکطرفه شد

رئیس پلیس راه البرز گفت:به دلیل ترافیک سنگین در جاده کرج - چالوس این محور به صورت مقطعی یکطرفه شد.
کد خبر: ۱۰۴۶۲۲۶
ترافیک سنگین در جاده کرج -چالوس / محوریکطرفه شد

‏‎به گزارش جام جم آنلاین ، سرهنگ رضا گودرزی شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این بار ترافیکی از شمال به جنوب از محدوده سد کرج به سمت کرج بسیار سنگین است .

وی اضافه کرد: به همین منظور از میدان امیرکبیر کرج به سمت شمال تردد وسایله نقلیه ممنوع شده و تا تخلیه بار ترافیکی ادامه دارد.

گودرزی گفت: مرکز کنترل ‎ ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن 88255555 به صورت شبانه روز پاسخگوی وضعیت راه های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

‏‎استان البرز دارای یک هزار و450 کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است که 18 درصد ترافیک کشور مربوط به جاده های این استان می باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها