در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش فارس، محققان فرانسوی در آخرین پژوهشهای خود به این نتیجه رسیدند که غذاهای پر چرب و پر کالری دقیقا مانند مواد مخدر در مغز عمل کرده و آنها نیز به نوعی فرد را دچار اعتیاد میکنند.
دکتر گیوم فریرا از دانشگاه بوردو در فرانسه با بررسی عملکرد موشها با مصرف غذای چرب اثبات کرده است که غذاهای پر چرب و همینطور شیرین، تأثیرات مخربی روی مغز از خود به جای میگذارند.
نتایج بررسیهای پژوهشگران همچنین نشان میدهد بر اثر مصرف غذاهای چرب، مادهای شیمیایی در معده تولید میشود که سبب اعتیاد فرد به این نوع غذاها میشود؛ در واقع به محض خوردن این غذاها، چربیها در نوک زبان درک میشود و از این طریق مستقیما با مغز ارتباط برقرار کرده و یک سیستم انتقال را برای ارسال یک پیام به معده فعال میکند.
بررسیهایی که در سال 2015 و توسط دانشگاه ایلینوی انجام شد نیز ثابت کرده است، مغز کودکانی که غذاهای چرب میخورند، ضعیفتر عمل میکند. با توجه به رشد بحران جهانی چاقی، علاوه بر تمام ضررهایی که مصرف غذاهای چرب به مغز وارد میکند باید انواع بیماریهایی را که بر اثر مصرف اینگونه مواد غذایی رخ میدهد نیز در نظر گرفت.
ابتلا به سرطان، دیابت و بیماریهایی که ناشی از اضافهوزن است، هنوز نتوانسته مانعی برای مصرف غذاهای پرچرب و شیرین باشد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم