در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم از زنجان، محمدرضا یوسفی از کاهش بیکاری در سالجاری در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: در سالجاری دولت برتوسعه اشتغال و تولید تاکید دارد.
مدیر کل کار، تعاون ورفاه اجتماعی استان زنجان گفت: 6 هزار شغل در استان زنجان پیش بینی شده است و با این کار نرخ بیکاری بیش از 17 درصد کاهش خواهد یافت.
یوسفی تاکید کرد: استان زنجان بیش از یک میلیون و 57 هزار و 61 نفر جمعیت دارد و تعداد شاغلین هم 626 هزر و 419 نفر است و تعداد جمعیت بیکار استان زنجان 35 هزار و 164 نفر است. وی افزود: نرخ بیکاری در استان زنجان در سال 9.7 درصد بودکه نسبت به سال 94 نرخ بیکاری یک دهم درصد کاهش یافته است. همچنین 60 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی وارد بازار کار می شود و باید نرخ تک رقمی بیکاری حفظ شود. و برای توسعه اشتغال باید با برنامه و مدیریت وارد کار شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: