jamejamsara
سرا خواندنی ها کد خبر: ۱۰۲۳۸۸۰ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶  |  ۰۹:۴۸

با رسیدن بهار و تازگی هوا، اغلب خانواده‌ها شور و شوق زیادی برای رفتن به جنگل، فضاهای سبز یا پارک‌های جنگلی و تهیه غذاهای کبابی دارند اما نکته مهم این است که هنگام تهیه غذاهای کبابی و روشن کردن آتش به نکاتی توجه کنیم تا عامل آتش سوزی نشویم.

فضاهای سبز را به آتش نکشیم

برای گرم کردن غذا یا تهیه غذاهای کبابی از جایگاه‌های ویژه‌ای که در فضاها و پارک‌های جنگلی تعبیه‌شده است استفاده کنید و هرگز روی زمین آتش روشن نکنید.

از باقی گذاشتن زغال روشن در طبیعت خودداری کنید.

بهترین روش‌های خاموش کردن آتش، پاشیدن آب روی خاکستر یا مدفون کردن خاکسترها با خاک برای خفه کردن آتش یا استفاده از کپسول خاموش‌کننده دستی است.

تا زمانی که از آتش دود بر‌می‌خیزد، احتمال شعله ور شدن مجدد آن زیاد است. در نتیجه از سرد شدن کامل آتش اطمینان یابید.

اگر کنده درختی را آتش زده‌اید و هنوز مرکز آن سرخ و شعله‌ور است، می‌توانید سطح آن را با ضربات یک جسم سنگین آنقدر بکوبید تا خرد شده و مرکز آن سرد شود.

از انداختن ته سیگار یا کبریت روشن روی زمین اجتناب کنید.

در صورت مشاهده آتش‌سوزی در جنگل، مرتع یا فضاهای سبز بسرعت با 125 تماس بگیرید و موقعیت را دقیق و واضح برای آنها شرح دهید و دور از بوته‌ها و درختان پناه بگیرید.

فاخره بهبهانی - جام‌جم

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پرچم افراشته بر جنازه‌ها

پرچم افراشته بر جنازه‌ها

آسمان، خاکستری است. زمین، یک دشت وسیع است پر از خانه‌های مخروبه و خرابه‌های سیمان و بتون و آجری که روزی دیوارهای خانه‌هایی بودند.

مراکز درمانی در ICU

مراکز درمانی در ICU

در سراسر دنیا استانداردهای ایمنی مشخصی برای مراکز تجمعی گوناگون تعریف شده و در کشور ما نیز قانون معینی درباره لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در تمام ساختمان‌هایی که بیش از 25 نفر از آن بهره‌برداری می‌کنند تصویب شده‌است که براساس این قانون همه این ساختمان‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بین‌المللی ICS هستند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر