به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فرادید ، دستور پخت چند غذای جدید و پرطرفدار در سال 2017 که باید امتحان کنید .
1. اسپاگتی خامه و قارچ با سس سیر
مواد لازم:
• 227 گرم پاستا
• 4 قاشق غذاخوری کره
• 453 گرم قارچ تازه و خردشده
• 2 قاشق غذاخوری آرد (یا آرد گندم)
• 1 قاشق غذاخوری سبزیهای خشک و معطر
• 1.5 فنجان شیر پرچرب
• نمک و فلفل به میزان کافی
• 3 قاشق غذاخوری روغنزیتون
• ¼ پیمانه آب، آبِ گوشت، شیر یا خامه (بهدلخواه)
• ¼ پیمانه جعفری تازه
طرز تهیه:
پاستا: پاستا را طبق دستورالعمل درجشده بر روی بسته بپزید. آن را کنار بگذرید و برای اینکه به هم نچسبد، اندکی روغن بریزید.
قارچ: دو قاشق از کره را روی حرارت ملایم آب کنید. یک حبه سیر اضافه کرده و یک دقیقه سرخکنید. قارچها را اضافه کرده و 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سس: دو قاشق کره باقیمانده را در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم آب کنید. باقیمانده سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. آرد و سبزیجات معطر را اضافه کنید. نزدیک به یک دقیقه هم بزنید تا طعم آرد عوض شود. بهآرامی شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. بگذارید مخلوط بهآرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط کردن: پاستا، سس و قارچها را باهم مخلوطکنید. روغنزیتون و شیر یا خامه (بهدلخواه) را به مخلوط اضافه کنید. درست قبل از سرو کردن غذا، جعفری تازه را روی غذا بریزید.
2. فریتاتا با ژامبون و ذرت
مواد لازم:
• 8 عدد تخممرغ بزرگ
• ¼ فنجان (60 میلیلیتر) شیر
• 140 گرم پنیر سوئیسی
• نمک و فلفل تازه آسیاب شده
• 1 قاشق غذاخوری روغنزیتون
• 140 گرم ژامبون تکه شده
• 225 گرم ذرت
• 5 عدد پیازچه خردشده
• یک عدد فلفل هالاپینو
طرز تهیه:
1. فر را از قبل گرم کنید. در کاسهای بزرگ شیر و تخممرغ را آنقدر هم بزنید تا بهخوبی باهم ترکیب شوند. نیمی از پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و ترکیب را کنار بگذارید.
2. در ظرفی مناسب فر، روغن ریخته و آن را داغ کنید. ژامبون را در روغن سرخکنید تا قهوهای شود، اما مراقب باشید خشک نشود. سپس همه ژامبونها بهجز یک قاشق غذاخوری آن را از ظرف بردارید.
3. ذرت، پیازچه و فلفل هالاپینو را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه هم بزنید. با نمک و فلفل به ترکیب طعم دهید.
4. پوره تخممرغ را داخل تابه بریزید و حدود 2 دقیقه بپزید و دائم آن را هم بزنید. باقیماندهی پنیر، مخلوط ژامبون و چند برش از فلفل هالاپینو را روی آن بریزید.
5. ظرف را به مدت چند دقیقه در فر قرار دهید تا سطح مواد کاملاً طلاییرنگ شوند. سپس تا غذا را داغ سرو کنید.
3. سوپ لازانیا
مواد لازم (برای 8 نفر):
• 2 قاشق غذاخوری روغنزیتون
• 680 گرم سوسیس ایتالیایی
• 3 فنجان پیاز خردشده
• 4 حبه سیر خردشده
• 2 قاشق غذاخوری پونه خشک
• نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده
• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
• 800 گرم گوجهفرنگی خردشده
• دو عدد برگ خشک برگبو
• 6 فنجان آب مرغ طعم دار
• 227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی
• نیم فنجان ریحان تازه و خردشده
• نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای ترکیب پنیری:
• 250 گرم پنیر ریکوتا
• نیم فنجان پنیر پارمسان
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• اندکی فلفل تازه
• دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده
طرز تهیه:
روغنزیتون را در قابلمهای بزرگ بریزید و حرارت دهید. سپس سوسیسهای خردشده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیازها را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه سرخکنید تا نرم شوند. سیر، پونه و تکههای فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوطکنید. حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوهای تیره در بیاید.
اکنون گوجهفرنگیهای خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا 30 دقیقه آرام بپزد. لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود. درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب میکند و خمیر میشود. درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.
برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را رویهم روی ترکیب پنیری بریزید.
4. مرغ خامهای با لیمو و سیر
مواد لازم:
• 4 عدد فیله مرغ
• نمک و فلفل
• 1 فنجان آب مرغ
• 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
• 1 قاشق غذاخوری سیر خردشده
• ½ قاشق چایخوری دانههای فلفل قرمز
• 1 قاشق غذاخوری روغنزیتون
• 1/3 فنجان موسیر یا پیاز قرمز خردشده
• 2 قاشق غذاخوری کره
• ¼ فنجان خامه غلیظ
• 2 قاشق غذاخوری ریحان یا جعفری خردشده
طرز تهیه:
1. فیلههای مرغ را بکوبید تا ضخامتی حدود 1.5 سانتیمتر پیدا کنند. به هر دو طرف فیلهها نمک و فلفل بپاشید.
2. در کاسهای کوچک آب مرغ، آبلیمو، سیر و تکههای فلفل قرمز را مخلوطکنید.
3. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
4. روغنزیتون را در تابهای بزرگ و مناسب فر بریزید و روی دمای ملایم گرم کنید. فیلهها را اضافه کرده و هر دو طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخکنید تا طلایی شوند. احتیاجی نیست مرغها کامل بپزند. آنها را از تابه بردارید.
5. شعله را در درجه متوسط قرار دهید و موسیر (یا پیاز) را به همراه آب مرغ درون تابه بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا چیزی به ته ظرف نچسبد. اندکی شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و حدود 1/3 فنجان از آن باقی بماند.
6. زمانی که سس غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا آب شود. سپس خامه غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید. اکنون حدود 30 ثانیه ظرف را روی حرارت بگذارید. اجازه ندهید بجوشد. باز هم از روی حرارت بردارید و فیلهها را داخل سس بیندازید. ظرف را به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کامل پخته شود. غذا را با ریحان و جعفری خردشده یا لیمو برش داده شده تزیین کنید.
ترجمه: وبسایت فرادید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد