به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سیروان خسروی خواننده، آهنگساز، تنظیم کننده و صدابردار موسیقی پاپ در 4 مرداد 1361 در تهران متولد شد.
مادر سیروان خسروی سنندجی و پدرش کرمانشاهی است. او از سن ۱۱ سالگی به مدت چهار سال نزد اوی جونیو به آموزش موسیقی و کیبورد پرداخت. او از همان دوران نوجوانی با دیدن کارتون شیر شاه به موسیقی التون جان علاقهمند شد.
وی در ۱۶ سالگی زیر نظر کاوه یغمایی با اصول نوازندگی کیبورد و سبک راک آشنا شد.
سیروان همراه گروه کاوه یغمایی در دو کنسرت سالهای ۱۳۷۹ و ۱۳۸۰۰ به عنوان نوازنده کیبورد در آن حضور داشت که این تنها اجراهای سیروان به عنوان نوازنده بر روی صحنه بودهاست.
مهمترین عامل در وارد شدن سیروان به عرصه موسیقی حضور و آشنا شدن وی با مراحل ضبط آلبوم (مترسک) کاوه یغمایی بودهاست. آلبوم مترسک محرک اصلی سیروان برای شروع آهنگسازی و بیان ایدهها و افکار موسیقی اش بود.
سیروان از سال ۱۳۷۹ در آلبومهای بسیاری از خوانندگان به عنوان صدابردار، ناظر ضبط، تنظیم کننده و آهنگساز حضور داشت تا اینکه پس از آشنایی با امید اطهری نژاد در سال ۱۳۸۰۰، مراحل تهیه اولین آلبوم شخصی خود با نام تو خیال کردی بری را شروع کرد و پس از اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۳۸۴ موفق به انتشار آن شد.
با اینکه آلبوم تو خیال کردی بری فروش چشمگیری نداشت اما سیروان از اینکه توانسته بود سبک مورد علاقهاش را که تحولی در آهنگسازی، تنظیم، اجرا، میکس و مسترینگ بود به گوش مردم برساند راضی و خوشحال بود. با وجود عقیده اکثریت موزیسین ها که در موسیقی ایران برای سبک وی شانسی قائل نبودند، با انگیزه بیشتر توانست به جایگاهی برسد که کارهایش معمولاً با استقبال عمومی روبرو میشود.
وی برادر بزرگتر زانیار خسروی میباشد، که خود از خواننده سبک پاپ است.
سیروان خسروی در شهریورماه ۱۳۹۴ با اجرای کنسرت «آنپلاگد» خود در سالن برج آزادی تهران توانست اولین اجرای کنسرت آنپلاگد ایران را در کارنامهٔ خود ثبت کند.
در کارنامه هنری سیروان خسروی آلبوم های «تو خیال کردی بری»، «ساعت 9»، «جاده رویاها» دیده می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت