قتل دختری که از نامزدش دفاع کرد

پسر جوان که در مغازه صوتی و تصویری دختر جوانی را به قتل رسانده بود، با قبول درخواست اعاده دادرسی‌اش برای دومین‌بار محاکمه شد.
پسر جوان که در مغازه صوتی و تصویری دختر جوانی را به قتل رسانده بود، با قبول درخواست اعاده دادرسی‌اش برای دومین‌بار محاکمه شد.
کد خبر: ۱۵۳۰۱۸۴
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از تیر ماه سال ۱۴۰۲ و همزمان با قتل دختر جوانی در یک مغازه صوتی و تصویری در شهرری آغاز شد. بررسی‌ها نشان می‌داد، پسر جوان با حضور در این مغازه ابتدا با شاهین صاحب مغازه درگیر شده و او را با ضربه‌های چاقو مجروح کرد و سپس نامزد او به نام مینا را با ضربه چاقو به سینه‌اش از پا درآورد. شاهین در تحقیقات گفت: چندی قبل با پسری به نام سعید درگیر شده و او را از ناحیه دست زخمی کردم. این درگیری بر سر مینا بود. او هم برای انتقام دو نفر را به مغازه‌ام فرستاد. یکی از آنها با ضربه‌ای انگشتم را قطع کرد. مینا که قصد دفاع از من را داشت. بعد هم از محل فرار کردند. من مینا را به بیمارستان رساندم اما او به‌دلیل شدت جراحات جان باخت.ضارب به نام سهراب تحت تعقیب قرار گرفت و سرانجام دستگیر شد. او در تحقیقات ابتدایی گفت: مقتول و نامزدش را نمی‌شناختم. روز حادثه دوستم سعید با من تماس گرفت و خواست به مغازه صوتی و تصویری بروم و از صاحب آنجا انتقام بگیرم. شاهین و سعید بر سر مینا با هم اختلاف داشتند و پیش از این او سعید رابا چاقو زخمی کرده بود.آن روز مست بودم، با یکی از دوستانم که موتور داشت به مغازه رفتیم. دوستم جلوی در بود و من داخل رفتم. چند ضربه با چاقو به شاهین زدم و نمی‌دانم چه شد که یک ضربه چاقو به آن دختر هم اصابت کرد.
پس از اعتراف به این قتل و بازسازی صحنه، پرونده برای رسیدگی به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. در این جلسه اولیای‌دم مینا برای قاتل درخواست قصاص کردند. سپس متهم در جایگاه ایستاد و گفت: قصد کشتن مینا را نداشتم. وضع روحی دوستم خوب نبود و فقط می‌خواستم از او هواخواهی کنم تا حالش بهتر شود. قصدمان فقط تخریب بود. من با شاهین درگیر شده بودم که این دختر وسط دعوا پرید و ضربه چاقویم ناخواسته به او اصابت کرد. قضات دادگاه پس از رسیدگی به پرونده، او را به قصاص محکوم کردند که این حکم در دیوان عالی کشور مهر تایید خورد. در حالی‌که پرونده در مرحله استیذان بود، سهراب درخواست اعاده دادرسی داد و اعلام کرد من ضربه‌ای به دختر نزدم و او خودش را جلوی من انداخت و ضربه به سینه‌اش اصابت کرد. قضات دیوان عالی کشور با درخواستش موافقت کردند تا دوباره به آن در دادگاه رسیدگی شود. به این ترتیب در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران، پرونده رسیدگی شد‌. متهم در این جلسه ادعای قبلی خود را تکرار کرد و گفت: شاهدان ماجرا این موضوع را تایید می‌کنند. قصدی برای قتل نداشتم.
پس از دفاعیات متهم، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها