شاگردان میرشمسی در دیدار نهایی مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی جام‌جهانی نیز مقتدرانه بر امارات چیره شدند

یکه‌تازی فوتبال ساحلی ایران در آسیا

تیم ملی فوتبال ساحلی ایران همان طور که پیش‌بینی می‌شد با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد، حالا این تیم باید خود را آماده دیدارهای جام جهانی کند؛ جایی که با تیم‌های نیجریه، مکزیک و ایتالیا همگروه شد.
کد خبر: ۱۰۱۱۰۲۵

ملی‌پوشان فوتبال ساحلی در شرایطی دیروز گام به دیدار نهایی رقابت‌های قهرمانی آسیا در مالزی گذاشتند که پیشتر و در مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها با کسب پیروزی 8 بر 6 برابر ژاپن ضمن راهیابی به فینال، جواز حضور در پیکارهای جام جهانی را کسب کرده بودند.

شاگردان حسین میرشمسی که در این رقابت‌ها کارخود را با پیروزی 14 بر صفر برابر مالزی میزبان آغاز کردند و در ادامه افغانستان را 6 بر یک، چین را 10 بر صفر و بحرین را هم 5 بر 2 شکست داده بودند، در فینال این بازی‌ها نیز مقتدرانه و با نتیجه 7 بر 2 از سد تیم قدرتمند امارات گذشتند تا با شایستگی و اقتدار کامل عنوان قهرمانی را تصاحب کنند.

در این دیدار برای تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان مسلم مسیگر (2 گل)، محمدعلی مختاری (2گل)، پیمان حسینی، امیرحسین اکبری و سیدعلی ناظم گلزنی کردند.

در دیدار رده‌بندی ژاپن و لبنان به مصاف هم رفتند و با پیروزی 6 بر 3 ژاپن، این تیم به عنوان آخرین سهمیه از قاره آسیا جواز حضور در جام جهانی باهاما را دریافت کرد.

قهرمانی تیم ملی ایران در شرایطی رقم خورد که تیم‌های ملی امارات و ژاپن با 2 عنوان قهرمانی آسیا پرافتخارترین تیم‌های آسیا بشمار می‌روند و ساحلی بازان ایران که در رنکینگ اول آسیا قرار دارند با شکست هر دو تیم ژاپن و امارات؛ دومین قهرمانی خود را کسب کردند.

جوانمرد، آقای گل و بهترین از ایران

پس از دیدار دو تیم ملی فوتبال ساحلی ایران و امارات، محمد مختاری بهترین بازیکن زمین از سوی مسئولین برگزار کننده این دوره از بازی‌ها اعلام شد. همچنین محمد مختاری آقای گل مسابقات، فنی‌ترین بازیکن این رقابت‌ها و بهترین بازیکن دیدار فینال بین تیم‌های ایران و امارات انتخاب شد. ضمن این‌که تیم ملی ایران عنوان بهترین تیم در بازی جوانمردانه (Fair Play) را به خود اختصاص داد و جایزه این عنوان توسط محمد احمدزاده کاپیتان تیم ملی دریافت شد.

تاج: شایسته این قهرمانی بودیم

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران نیز به دنبال افتخارآفرینی ملی‌پوشان فوتبال ساحلی گفت: تیم یکدل، منسجم و بزرگ فوتبال ساحلی ایران بار دیگر افتخاری برای مردم کشور آفرید و با نشان دادن اقتدارش در آسیا، دوباره خود را به جمع بزرگان این رشته در جام جهانی رساند. بدون شک تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان با پشت سر گذاشتن اردوهای فرسایشی و متوالی، با غیرت بازیکنان خود و هدایت صحیح کادر فنی توانست امروز با شایستگی بر بام آسیا بایستد.

وی خاطرنشان کرد: بازیکنان ارزنده این تیم شایستگی قهرمانی آسیا و حضور در جام جهانی را داشتند و اکنون که به این مهم دست یافتند، بدون شک می‌توانند با حضور پر قدرت در جام جهانی باهاما تمامی دستاوردهای خود در ادوار گذشته جام جهانی را ارتقا بخشند.

سلطانی‌فر: امیدوارم به روسیه هم صعود کنیم

وزیر ورزش و جوانان در پیامی قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران را در آسیا به ملی‌پوشان، کادر فنی و جامعه فوتبال کشور تبریک گفت و این تیم را در زمره یکی از قدرت‌های جهان دانست.

در پیام مسعود سلطانی‌فر آمده است: اکنون دیگر تیم خوب فوتبال ساحلی کشورمان تبدیل به یکی از قدرت‌های جهان شده است و پیروزی مقتدرانه دیدار فینال آسیا با نتیجه 7 بر 2 مقابل امارات، از قدرت بلامنازع فوتبال ساحلی ایران حکایت دارد. وی اظهار امیدواری کرد که در ادامه این روند موفقیت‌آمیز، تیم ملی فوتبال کشورمان نیز برای نخستین بار در تاریخ در دوره متوالی به جام جهانی روسیه صعود کند.

تمجید فیفا و شیخ سلمان از قهرمانی ایران

به دنبال این قهرمانی سایت فیفا نوشت: ایران با کسب پیروزی پرگل 7 بر 2 در فینال مقابل امارات، تاج قهرمانی قاره را بر سر گذاشت. بعد از قهرمانی 4 سال قبل، این اتفاق برای دومین مرتبه برای ایرانیان رخ داد که برنده مسابقات شدند. در کنار کسب پیروزی و ارائه کیفیت بالا، تیم ملی ایران به مسابقات جام جهانی که در باهاما برگزار می‌شود، رسید.

همچنین شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در پیامی یادآور شد: می‌خواهم به جمهوری اسلامی ایران که تیم قدرتمندی از ابتدای مسابقات تا انتها بود تبریک بگویم. همچنین باید به اماراتی‌ها نیز که عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورده‌اند تبریک بگویم. این دو تیم در کنار ژاپن قدرت‌های فوتبال ساحلی آسیا هستند و من مطمئن هستم که آنها در باهاما آسیا را خوشحال خواهند کرد و نتیجه‌ خوبی را کسب خواهند کرد.

میرشمسی: با فاکتور قدرت بدنی پیروز شدیم

محمدحسین میرشمسی، سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در نشست خبری پس از دیدار فینال، گفت: ما برای بازی با امارات آماده بودیم و می‌دانستیم که این تیم به دلیل بازی سنگین برابر تیم ملی لبنان در نیمه نهایی رقابت‌ها، خسته است.

وی ادامه داد: از نظرم بازی امروز برای ما آسان بود و مهم‌ترین فاکتوری که باعث این برتری شد آمادگی جسمانی خوب تیم بود. اگر مجددا به بازی‌هایی که تا این مرحله انجام داده‌ایم، نگاه کنیم، خواهیم دید که بازی برابر ژاپن در مرحله نیمه نهایی سخت‌ترین بازی ما بوده است. البته بازی امارات را هم آنالیز کرده بودیم و می‌دانستیم که در مباحث تکنیکی و تاکتیکی از آنها پیش هستیم.

میرشمسی یادآور شد: این‌که ایران، امارات و ژاپن نمایندگان آسیا در جام جهانی باهاما هستند، بسیار خوب است چراکه از نظرم آسیا با حضور این 3 تیم، نمایندگان قدرتمندی در جام جهانی خواهد داشت.

ایران ـ مکزیک؛ افتتاحیه جام جهانی

با پایان رقابت‌های قهرمانی آسیا و مشخص شدن سه تیم برتر قاره، برنامه رقابت‌های جام جهانی فوتبال ساحلی باهاما (کشوری جزیره‌ای در اقیانوس اطلس) هم اعلام شد.

بر اساس قرعه‌کشی رقابت‌های جام جهانی ایران در نخستین دیدار این رقابت‌ها به مصاف مکزیک می‌رود.

گروه‌بندی مسابقات به این شرح است:

گروه A : باهاما ـ سوئیس ـ اکوادور ـ سنگال

گروه B: نیجریه ـ ایران ـ مکزیک ـ ایتالیا

گروه C : امارات ـ پرتغال ـ پاراگوئه ـ پاناما

گروه D : برزیل ـ تاهیتی ـ ژاپن ـ لهستان

برنامه دیدارهای تیم ملی ایران در جام جهانی:

7 اردیبهشت 96: ایران ـ مکزیک (ساعت 15:30 به وقت محلی)

9 اردیبهشت96: ایران ـ ایتالیا (ساعت 15:30 به وقت محلی)

11 اردیبهشت96: نیجریه ـ ایران (ساعت 18:30 به وقت محلی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها