به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، خالد الفالح وزیر انرژی عربستان در گفت وگو با بخش عرب زبان شبکه تلویزیونی "بی.سی.سی" از تصمیم ترامپ دفاع کرد و گفت: آمریکا حق دارد که سلامت ملت خودش را تضمین کند.
وی ابراز خوش بینی کرد که رئیس جمهور جدید آمریکا وعده های انتخاباتی خود برای قطع کامل واردات نفت از عربستان را عملی نکند.
الفالح همچنین از حمایت دولت جدید آمریکا از سوخت های فسیلی ستایش کرد و گفت: دور شدن از (آنچه وی آن را) سیاست های غیر واقعی اوباما درقبال توازن بین نفت و گاز و انرژی های تجدید پذیر خواند، می تواند به تقویت اقتصاد آمریکا و عربستان کمک کند.
الفالح گفت: هر کشوری حق دارد که خطراتی را که ملتش را تهدید می کند، از بین ببرد.
وی روابط کشورش با آمریکا را "قوی و بسیار عمیق" توصیف کرد و گفت که این دو کشور باید با یکدیگر درباره مسائل اقتصادی و راهبردی همکاری کنند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد