استقلال خوزستان - سپاهان

عبدالله ویسی و تیم سابقش استقلال خوزستان. شاید جذاب‌ترین نکته بازی سپاهان و استقلال خوزستان همین باشد. ویسی که فصل گذشته استقلال خوزستان را قهرمان لیگ برتر کرد، حالا باید در همان ورزشگاهی که با شاگردانش جشن قهرمانی گرفت، مقابل تیم سابقش قرار بگیرد. بعد از جدایی ویسی از استقلال خوزستان این نخستین بار است که او با سپاهان به اهواز می‌آید. بازی رفت سپاهان و استقلال خوزستان در اصفهان برگزار شد که تیم ویسی 3 بر یک پیروز شد. اما حالا هر دو تیم شرایط خوبی دارند. استقلال خوزستان هفته گذشته استقلال را در تهران شکست داد و سپاهان نیز در 9 بازی قبلی‌اش فقط یک بار طعم شکست را تجربه کرده است.
کد خبر: ۹۹۳۳۷۷

پورموسوی: فوتبال خوزستانی ارائه می‌کنیم

سیروس پورموسوی سرمربی استقلال خوزستان در استانه دیدار تیمش با سپاهان گفت:تیم ما به دنبال ارائه یک فوتبال رو به جلو است و نمی‌خواهیم بسته بازی کنیم تا هر کسی که بازی را می‌بیند از آن لذت ببرد. سپاهان نیز رو به جلو بازی می‌کند و فکر می‌کنم فردا شاهد یکی از بازی‌های خوب لیگ خواهیم بود.

او افزود: بعد از بازی مقابل استقلال تهران گفتم که مشکلات همچنان پابرجاست اما با وجود این مشکلات می‌خواهیم یک فوتبال ناب خوزستانی را ارائه کنیم و همان عملکردی را داشته باشیم که منجر به پیروزی مقابل استقلال شد. بازیکنان تیم ما به این باور رسیده‌اند که باید نیم‌فصل دوم را جدی‌تر بگیرند چرا که ما در آسیا نیز باید به میدان برویم.

استقلال خوزستان هفته گذشته موفق شد بر همنام تهرانی غلبه کند تا آرامش نسبی بر اردوی این تیم بحران‌زده حکم‌فرما شود.

ویسی: مقابل دزدها ایستادم

عبدالله ویسی، سرمربی سپاهان در آستانه دیدار تیمش با استقلال خوزستان گفت:با توجه به شرایط جدول و نیم فصل دوم، نگاه ما به بالای جدول است و حق امتیاز از دست دادن نداریم. باید بتوانیم با سه امتیاز از خوزستان خارج شویم تا به بالای جدول برسیم. اگر نتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم جایی برای جبران نخواهیم داشت. برای رسیدن به صدرنشینان باید بتوانیم امتیاز جمع کنیم.

وی درخصوص محرومان و مصدومان تیمش در این بازی گفت: شجاع خلیل‌زاده را به‌دلیل محرومیت و طالب ریکانی را به‌دلیل مصدومیت در اختیار نداریم. ویسی درباره حضور در تیم سپاهان و حاشیه‌هایی که در این تیم وجود دارد نیز خاطرنشان کرد:عده‌ای هستند که با توجه به رفتن من به سپاهان منافعشان به خطر افتاده است، آنها دزدی می‌کردند و اکنون با حضور من دستان‌شان کوتاه شده است در نتیجه حاشیه درست می‌کنند. البته سپاهانی‌های خوب و اصیل در باشگاه در کنار ما قرار دارند و همه از روند تیم راضی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها