برای تازه نگه داشتن کاهو و اسفناج آن را در نایلون بریزید و یک دستمال کاغذی روی آن بگذارید تا رطوبت اضافه برگ‌ها گرفته شود و در جای خنک نگهداری کنید.
کد خبر: ۹۸۹۹۰۸

تلخ شدن ماست نشانه خرابی آن است. وقتی ماست در هوای گرم یا تابش نور آفتاب قرار بگیرد، پروتئین‌هایش هیدرولیز و به اسیدهای آمینه‌ای تجزیه می‌شود که مزه تلخی دارد و نشانه غیرقابل مصرف بودن آن است.

بعد از ریختن آبلیمو و آبغوره داخل بطری، شیشه را داخل آب‌جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری‌های موجود در آن، از بین برود و کمتر کپک بزند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها