در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
تلخ شدن ماست نشانه خرابی آن است. وقتی ماست در هوای گرم یا تابش نور آفتاب قرار بگیرد، پروتئینهایش هیدرولیز و به اسیدهای آمینهای تجزیه میشود که مزه تلخی دارد و نشانه غیرقابل مصرف بودن آن است.
بعد از ریختن آبلیمو و آبغوره داخل بطری، شیشه را داخل آبجوش قرار دهید تا آنزیم و باکتریهای موجود در آن، از بین برود و کمتر کپک بزند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد