این اواخر دیگر از خستگی در کردن و تمرین نکردن خسته شده بودم. اکنون پلهپله به آینده فکر میکنم. تمرینم را شروع کردهام و خیلی برایم اهمیت دارد که در بازیهای آسیایی 2018 بتوانم مدال طلای قبلیام را تکرار کنم.
عباسعلی درباره هدف بلندمدت خودش یعنی المپیک میگوید: همه آدمها برای خود هدف بلندمدتی را در نظر میگیرند و هدف من هم المپیک 2020 است. همیشه جزو آرزوهایم بود که کاراته زمانی که من هم در آن حضور دارم، المپیکی شود و هر وقت در این رابطه حرفی به میان میآمد، به همه میگفتم مطمئنم تا وقتی من هستم کاراته به المپیک میرود. وقتی این اتفاق افتاد خیلی خوشحال شدم.
اول باید بتوانم سهمیه بگیرم و بعد در میدان بزرگ المپیک حضور داشته باشم و اگر با مدال این بازیها را ترک کنم به همه آرزوهایم رسیدهام.
البته قبل از فکر کردن به المپیک، پیکارهای جهانی و بازیهای آسیایی را پیشرو داریم که باز هم سعی میکنم خوب تمرین کنم و در راه رسیدن به هدفم، بهترین مبارزات را برگزار کنم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....