قطع آب دمشق جنایت جنگی است

رسانه‌های غربی و عربی چند ماه پیش که تروریست‌ها در حال از دست دادن کنترل شهر حلب بودند، با انتشار گزارش‌های مختلف سعی می‌کردند این‌گونه القا کنند که نیروهای ارتش سوریه در جریان آزادسازی، در حال آسیب رساندن به غیرنظامیان هستند. اما طی سه هفته گذشته که گروه‌های تروریستی آب آشامیدنی مردم دمشق، پایتخت سوریه را قطع کرده‌اند این مساله به هیچ وجه در این رسانه‌ها مورد توجه قرار نگرفته است. این در حالی است که مقامات سازمان ملل بر این موضوع تاکید دارند که این اقدام تروریست‌ها مصداق جنایت جنگی به حساب می‌آید.
کد خبر: ۹۸۷۰۱۱

در همین رابطه، یان اگلند مسئول گروه انساندوستانه سازمان ملل در سوریه، با اشاره به قطع شدن آب گفت که حدود 5/5 میلیون نفر از ساکنان دمشق و مناطق اطراف آن به دلیل درگیری، یا خرابکاری یا هر دوی این موارد دچار مشکل شده‌اند. به گزارش پرس‌تی‌وی، اگلند تأکید کرد محروم کردن مردم از آب قطعا جنایت جنگی است. روز 22 دسامبر (2 دی) بود که ایستگاه‌های پمپاژ آب در منطقه وادی بردی که در تصرف تروریست‌ها است، از کار افتادند. تروریست‌ها نه‌تنها به این اقدام اکتفا نکردند بلکه آب این خط را با گازوئیل و دیگر مواد خطرناک آلوده و آن را به طور کلی از مدار بهره‌برداری خارج کردند.

این ایستگاه‌ها بخشی از آب مصرفی مردم دمشق را تامین می‌کند. بنا به گفته مسئول گروه انساندوستانه سازمان ملل در سوریه، از کار افتادن این ایستگاه‌ها تبعات شدیدی را برای غیرنظامیان به همراه داشته است. گرانی آب و جیره‌بندی آن در برخی مناطق دمشق از جمله تبعاتی است که رسانه‌های محلی سوریه به آن اشاره کرده‌اند.

در همین حال منابع وابسته به دولت سوریه روز گذشته اعلام کردند جنگنده‌های ارتش این کشور مواضع تروریست‌ها را در نزدیکی منبع اصلی آب شهر دمشق، بمباران کردند. بر اساس اعلام دولت سوریه، عناصر مستقر در وادی بردی عضو گروه تروریستی جبهه ‌النصره هستند و مشمول آتش‌بسی که در سراسر این کشور برقرار است، نمی‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها