اشک های محسن ترکی در فرودگاه مشهد

محسن ترکی اخیرا طی یک تصمیم ناگهانی از فوتبال خداحافظی کرده است.
کد خبر: ۹۸۶۸۰۳
اشک های محسن ترکی در فرودگاه مشهد

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ورزش سه ، ترکی که دیشب و پس از گذراندن تست آمادگی جسمانی در دوره بازآموزی و کلاس‌های توجیهی داوری در کیش در جمع همکارانش از دنیای داوری خداحافظی کرد، در بدو ورود به فرودگاه مشهد در جمع افرادی که به استقبالش آمده بودند، گفت: آیا برای خانواده‌ام کافی است تا این حد زجر را تحمل کنند؟

او تصریح کرد: امیدوار هستم از این پس زندگی خوبی در کنار شما عزیزان ادامه دهم؛ به هیچ عنوان در هیچ عرصه‌ای داوری و نظارت نخواهم کرد ولی به دلیل اینکه عاشق این کار هستم می‌خواهم در سنین پایه برای داوران کلاس و دروسی بگذارم و به این کار تا روزی که محسن ترکی زنده است و آنها وارد زمین شوند و قضاوت کنند، افتخار خواهم کرد.

ترکی اضافه کرد: از همه افراد به ویژه اساتید و بزرگان خودم که زمانی همراه آنها وارد زمین می‌شدم و حالا به استقبالم آمدند تشکر می‌کنم چون واقعا من را سورپرایز کردند؛ این حرکت برای من ارزش و افتخار بود و فکر نمی‌کنم بهتر از این می‌شد خداحافظی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
۰
۰
سلام،،انشاءالله در پناه خداوند منان موفق
و پیروز باشید
سروش
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
۰
۰
خسته نباشی عزیزم ولی حق های راكه باعلم ناحق كردی چه می شود؟
كسانق
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷
۰
۰
واقعاً فكر میكنی قضاوتهای عادلانه ای انجام دادی ؟ در خصوص بازی تراكتور - استقلال و اخراج احسان حاج صفی و پنالتی و ... و بازیهای دیگه چه جوابی داری !؟
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها