کپی اطلاعات کارت بانکی 450 نفر با اسکیمر

سارقان حرفه‌ای که با کپی کردن کارت‌های عابر بانک 450 نفر در شهرهای مختلف کشور دست به سرقت میلیونی زده بودند، بازداشت شدند.
کد خبر: ۹۸۵۸۳۲

سردار کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی استان مرکزی در این باره به جام‌جم گفت: اوایل مهر امسال مردی با حضوردر پلیس فتا شکایت کرد که یک میلیون و صد هزارتومان از حساب بانکی اش به صورت غیرمجاز برداشت شده است. همزمان با تشکیل پرونده قضایی و آغاز تحقیقات پلیسی، ماموران با شکایت‌های مشابهی روبه‌رو شدند. تحقیقات نشان می‌داد به همین شیوه در شهرهای دیگر نیز سرقت‌هایی رخ داده و احتمال این که این دزدی هاتوسط یک باند انجام شده باشد، قوت گرفت.

وی ادامه داد: در مرحله بعدی تحقیقات مشخص شد برداشت‌های غیرقانونی به وسیله کپی از کارت‌های بانکی شاکیان انجام شده است. چند روز پیش ردپای مردی در این پرونده در استان دیگری به‌دست آمد و او بازداشت شد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: متهم با انتقال به پلیس آگاهی اعتراف کرده بود که اتفاقی با دیگر اعضای باند آشنا شده و از تابستان امسال فقط پولشویی می‌کرده و آنها را ملاقات نکرده است. ماموران در ادامه به سرنخ‌هایی دست یافتندکه نشان می‌داد، متهمان مغازه‌ای را در تهران اجاره کرده و با نصب دستگاه اسکیمر و کپی‌برداری از اطلاعات خریداران، موجودی حساب آنها را خالی می‌کردند. ماموران به آنجا اعزام شدند که معلوم شد متهمان به محل دیگری رفته‌اند.

وی گفت: سرانجام یکی از عاملان اصلی این پرونده که دارای سوابق متعدد کیفری بود،در استان البرز شناسایی و در آنجا بازداشت شد. در بازجویی از این فرد معلوم شد اعمال مجرمانه خود را با همدستی مردی دیگر انجام داده است. همدست سابقه‌دار او نیز تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و بازداشت شد.

در بازرسی از خانه او نیز 35 فقره از کارت‌های کپی شده متعلق به افراد مختلف، 33 سکه بهار آزادی و مبلغ 9میلیون تومان کشف شد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: متهمان اعتراف کردند از نیمه سال گذشته برنامه سرقت اطلاعات افراد را با نصب دستگاه اسکیمر در استان‌های تهران، البرز و گیلان آغاز کرده‌اند. آنها با این کار موفق شده بودند از کارت عابر بانک 450 نفر کپی برداری و 325 میلیون تومان از حساب افراد مختلف برداشت کنند. در مرحله بعدی تحقیقات مشخص شد آنها از سال 92 تا آغاز این فعالیت مجرمانه در ارتباط با سرقت آهن‌آلات فعالیت داشته و مبلغ 200 میلیون تومان هم از این راه به دست آورده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها