ایجاد 35 فروچاله در ابرکوه یزد

تداوم خشکسالی و برداشت بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی طی چند دهه اخیر به ایجاد 35 مورد فرونشست و فروچاله در زمین‌های حوالی شهر ابرکوه در استان یزد منجر شده است.
کد خبر: ۹۸۵۶۸۵

فرماندار ابرکوه با تائید این موضوع عنوان کرد: برای رفع نگرانی‌های احتمالی و جلوگیری از ادامه این فرونشست و فروچاله‌ها و شکاف‌های عمیق اجرای تدابیر لازم در دستور کار است. سیدنبی رسولی افزود: براساس پیگیری‌های به عمل آمده تیمی از متخصصان کشوری از محل فروچاله‌ها بازدید کردند و تدابیر پیشنهادی به منظور کاهش خسارات این پدیده را در دستور کار قرار داده‌اند.

رسولی ادامه داد: راهکار اساسی و قدم اول برای جلوگیری از وقوع چنین پدیده ناخوانده‌ای، مدیریت برداشت مصرف آب بویژه در بخش کشاورزی است. فرماندار ابرکوه با اشاره به خشک شدن اغلب چاه‌های کشاورزی در حوالی این فروچاله‌ها خاطرنشان کرد: لازم است در شرایط فعلی و جلوگیری از خسارات بیشتر در مصرف آب بخش کشاورزی تجدیدنظر جدی شود. رسولی تصریح کرد: یکی از مصوبات جلسه شورای حفاظت منابع آب، فعال نبودن یکماهه چاه‌های کشاورزی این شهرستان بود که از اول دی اجرا شده و تا آخر دی نیز ادامه خواهد داشت./ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها