کمبود عرضه دام، علت گرانی گوشت قرمز

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: کمبود عرضه دام زنده علت گرانی گوشت قرمز است که باید با واردات جبران شود.
کد خبر: ۹۸۵۴۲۷

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سیدمحمود نوابی در نشست خبری با بیان این‌که واردات با هدف تنظیم بازار، کار بدی نیست، افزود: اگر میزان تقاضا بالاتر از تولید ملی باشد، باید نگران باشیم و حمایت از تولید داخلی نباید به قیمت زیان مصرف‌کننده تمام شود بلکه این حمایت باید معقول و منطقی باشد. وی گفت: قیمت گوشت قرمز همواره تابع دام زنده است و با توجه به این‌که در عرضه دام زنده مشکل وجود دارد، کوچک‌ترین تغییر در این بخش، بازار را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

نوابی همچنین با اشاره به افزایش قیمت برخی محصولات لبنی افزود: قرار بود واحدهای لبنی در قبال صد تومان گران‌تر خریدن هر کیلوگرم شیر از دامداران، قیمت سه محصول اصلی (شیر، پنیر و کره) را 6 درصد افزایش دهند که متاسفانه به تعهد خود مبنی بر پرداخت صد تومان بیشتر عمل نکردند. وی با تاکید بر برخورد قاطع با گران‌فروشان مواد لبنی گفت: پیش از این برای 9 واحد متخلف لبنی پرونده تشکیل و به مراجع ذی صلاح ارجاع دادیم و برخی از واحدهایی که اقدام به افزایش قیمت محصولات لبنی کرده‌اند جزو این واحدها هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها