به گزارش جام جم، سردار حسین رحیمی در تشریح این خبر گفت: ماموران انتظامی شهرستان نیکشهر با اشراف اطلاعاتی و در عملیاتی مشترک با سربازان گمنام امام زمان(عج) یک باند مسلح را که به صورت شبانه در محورهای فرعی این شهرستان اقدام به جابه جایی مواد مخدر میکردند، شناسایی کرده و تحت نظر قرار دادند.
وی افزود: قاچاقچیان مسلح که با یک دستگاه خودرو در حال جابهجایی مواد مخدر بودند با مشاهده ماموران به صورت مسلحانه با آنها درگیر و در حالی که خودروی حامل مواد مخدر دچار حریق شده بود، از محل متواری شدند. ماموران در این عملیات موفق به کشف 792 کیلوگرم سوخته تریاک و 60 کیلوگرم تریاک شدند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از اجرای یک عملیات منسجم پلیسی دیگر خبر داد و گفت: ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر با انجام اقدامات اطلاعاتی، یک قاچاقچی مسلح را که با دپوی مواد مخدر قصد انتقال این مواد به استانهای مرکزی کشور را داشت، شناسایی و دستگیر کرده و در بازرسی از مخفیگاه وی، 487 کیلوگرم تریاک همراه یک قبضه سلاح کلاشینکف کشف کردند. سردار رحیمی عنوان کرد: در عملیاتی دیگر ماموران پلیس موفق به دستگیری یک قاچاقچی حرفهای و کشف 223 کیلوگرم تریاک و 185 کیلوگرم حشیش و توقیف چند دستگاه خودرو شدند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد