رهایی از دست همسر شکاک

تازه‌عروس وقتی مقابل قاضی نشست، درباره دادخواستش گفت: 20 سال دارم و چند ماه قبل به عقد همسرم درآمدم اما چیزی نگذشت که رفتارهای او و اعمالی که انجام داد، مرا به ستوه آورد.
کد خبر: ۹۷۳۶۳۲

اخلاق نادرست، دست بزن، شک و بددلی و بددهنی جزو اخلاق همسرم است، ما بدون آشنایی قبلی و بسیار سنتی سر سفره عقد نشستیم، نبود شناخت کافی از همسرم باعث شد به این سرعت زندگی مشترکمان به ته‌خط برسد. همسرم 4 سال از من بزرگ‌تر است، او در حال حاضر 24 سال دارد. با وجود این‌که می‌توانستم مهریه‌ام را به اجرا بگذارم و حق و حقوقم را بگیرم، از این کار خودداری کردم و مهریه‌ام را می‌بخشم تا از این زندگی که با شک و دودلی همسرم گره خورده است رها شوم.

زن جوان گفت: اگر کسی به من تلفن کند می‌خواهد بداند تماس گیرنده چه به من می‌گوید. اگر با دوستانم حرف بزنم به زور گوشی تلفن را از من می‌گیرد تا مطمئن شود پشت خط تلفن یک خانم است یا یک آقا. راضی شدم 150 سکه طلا، یک‌دانگ خانه، 250 مثقال طلا و یک سفر مکه را در قبال رهایی از دست او ببخشم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها