Logo jame jam online for Site - SVG - Positive
سلامت عمومی کد خبر: ۹۶۶۴۰۵ ۱۹ آبان ۱۳۹۵  |  ۰۰:۰۱

اگر افسرده هستید، از مصرف این خوراکی ها پرهیز کنید.

خوراکی‌هایی که افسردگی را تشدید می‌کنند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فرادید ، اگر فرد غمگین و ناراحتی هستید یا می‌خواهید روحیه شاد و خوبی داشته باشید، از مصرف غذاهایی که ثابت‌شده خلق‌وخوی شما را تنگ می‌کنند، خودداری کنید.

1. دونات
این شیرینی‌ها خیلی خوشمزه‌اند. اما پر از اسیدهای چرب و ترانس بالا هستند. چربی بد موجود در این شیرینی واکنش‌های بیولوژیکی منفی ایجاد کرده و احتمال تغییر خلق‌وخوی شما را بالا می‌برد. مصرف مداوم غذاهای سرشار از چربی ترانس خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد.

2. نوشابه
همه طعم یک نوشابه خنک را دوست دارند. اما متأسفانه هر چه قند بیشتری مصرف کنید، بدنتان ملتهب‌تر می‌شود. ملتهب شدن چه اشکالی دارد؟ مطالعه‌ای نشان داد که افسردگی با التهاب مغزی در ارتباط است. اگر خوراکی‌های شیرین دوست دارید، چند اونس شکلات تلخ بخورید که قند کمی دارد و به‌نوبه خود بسیار مفید است.

3. سیب‌زمینی سرخ‌کرده
مشکل سیب‌زمینی نیست. مشکل نمک آن است. غذاهای دارای سدیم بالا باعث نفخ می‌شود. این مسئله به‌خودی‌خود یک مشکل پزشکی نیست، اما خلق‌وخویتان را خراب می‌کند. برای مبارزه با غذاهای شور، آب زیاد بنوشید.

4. قهوه
بهتر است درباره خوردن قهوه‌ی بعدازظهر تجدیدنظر کنید. بااینکه هیچ ارتباط قطعی میان کافئین و افسردگی وجود ندارد، اما این محرک معروف خواب را مختل می‌کند. بی‌خوابی و اضطراب ناشی از آن علائم افسردگی را تشدید می‌کنند. سعی کنید میزان مصرف قهوه را به یک فنجان در روز کاهش دهید.

5. الکل
مصرف الکل برای روحیه شما بسیار بد است. به گفته روان‌پزشکان، الکل فعالیت‌های شیمیایی مغز را بر هم زده و خطر افسردگی را بالا می‌برد. بعلاوه، مصرف زیاد الکل در ارتباط اجتماعی فرد مشکل ایجاد می‌کند و باعث تنهایی و درنتیجه افسردگی فرد می‌شود. خماری پس از مصرف الکل نیز ممکن است تا چند روز ادامه یابد و شما را مضطرب و عصبی کند.

6. غذاهای فرآوری شده
تهیه غذاهای مایکروفری آسان است اما مصرف زیاد این غذاها خطر افسردگی را افزایش می‌دهد.

7. گلوتن
اگر به بیماری سلیاک هستید، خوردن گلوتن (پروتئینی در گندم و غلاتی مانند جو) تأثیرات زیادی بر خلق‌وخوی شما می‌گذارد و به روده کوچک شما آسیب جدی می‌زند. اما به گفته سازمان Celiac.org، در این افراد مصرف گلوتن خطر افسردگی را نیز بیشتر می‌کند.

منبع: rd

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
وقت‌کشی به نفع کرونا

وقت‌کشی به نفع کرونا

دیروز رئیس‌جمهور از احتمال بازگشت برخی محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا در بعضی از استان‌ها خبر داد و به نظر می‌رسد بعد از گذشت حدود سه هفته از آغاز موج سوم همه‌گیری کرونا در ایران، دولت بالاخره به فکر اجرای تدابیری سختگیرانه برای کنترل این موج افتاده است.

رقص کرونا مقابل چشمان بسته ناظران

رقص کرونا مقابل چشمان بسته ناظران

از دو هفته پیش که با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشورمان مواجه شدیم، این انتظار وجود داشت رفته‌رفته رشد قابل‌توجهی را نیز در موارد مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری مشاهده کنیم؛ اتفاقی که دیروز رخ داد و مجدد آمار جان‌باختگان ناشی از کرونا از مرز200 نفر در روز تجاوز کرد.

سختی‌های موج سوم کرونا

سختی‌های موج سوم کرونا

چند روزی است اوضاع بیمارستان مسیح‌دانشوری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بیمارستان‌های مرجع کرونا در ایران نگران‌کننده شده و روزانه حدود 200بیمار به اورژانس کرونای این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

گفتگو

بیشتر
از ترس کرونا

یك روان‌شناس در گفت‌وگو با جام‌جم عنوان می‌کند نوعی اختلال اضطراب فراگیر طی بحران كرونا بسیاری را درگیر كرده است و همچنان ادامه دارد

از ترس کرونا

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
قرنطینه بدون تنش

نبود مهارت گفت‌وگو و کاهش آستانه تحمل ، قرنطینه خانگی را برای برخی خانواده‌ها مشکل کرده است

قرنطینه بدون تنش