تساوی؛ رضایت بخش برای هر دو غول

وقتی بوفون هم اشتباه می‌کند

بازی ایتالیا و اسپانیا حساس‌ترین بازی این هفته مقدماتی جام‌جهانی در قاره اروپا بود ولی آن‌طور که ونتورا سرمربی ایتالیا بعد از بازی گفت، اصلا جدالی منصفانه نبود چون اسپانیا همه بازیکنانش را در اختیار داشت؛ اما ایتالیا تعداد زیادی از بازیکنانش را به دلیل مصدومیت و محرومیت از دست داده بود. او به این دلیل گفت که از نتیجه مساوی کاملا راضی است. البته لوپتگی سرمربی تازه وارد اسپانیا هم از این نتیجه چندان ناراضی نبود. او در پایان بازی گفت: با توجه به این‌که این بازی را در زمین حریفی چون ایتالیا برگزار کردیم، مساوی اصلا نمی‌تواند نتیجه بدی باشد.
کد خبر: ۹۵۴۰۳۲

بازی در ورزشگاه اختصاصی یوونتوس در تورین ایتالیا برگزار می‌شد؛ اما جیان‌لوییجی بوفون کاپیتان یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در دقیقه 55 در اشتباهی که از او عجیب بود، با خروج خود نتوانست توپ را دفع کند و به این ترتیب، ویتولو مهاجم اسپانیا را با دروازه خالی تنها گذاشت و مهمان را پیش انداخت. این برتری تا دقیقه 82 ادامه داشت که داور برای ایتالیا اعلام پنالتی کرد و دنیله ده‌روسی توپ را در حالی به گل تبدیل کرد که تقریبا همه بازیکنان دو تیم قبل از ضربه پنالتی، وارد محوطه جریمه شده بودند؛ اما داور گل را قبول کرد.

به این ترتیب ایتالیا در این دیدار خانگی بیشتر از یک امتیاز نگرفت و اسپانیا به لطف تفاضل گل بالاتر از ایتالیا ایستاد. نکته مهم این گروه 6 امتیازی و صدرنشین شدن آلبانی در حضور بزرگان است.

در دیگر دیدار مهم پنجشنبه ترکیه و اوکراین در پایان دیداری فوق‌العاده جذاب و تماشایی، به تساوی 2بر2 رضایت دادند. ترکیه در این بازی خانگی از شکست 2 بر صفر، تساوی 2بر2 ساخت. باباچان دروازهبان ترکیه یکی از دلایل بازگشت بزرگ ترکیه به بازی بود.

تابلوی نتایج (بدون احتساب بازیهای دیشب)

ایتالیا یک ـ اسپانیا یک، مقدونیه یک ـ رژیم اشغالگر قدس 2، لیختن اشتاین صفر آلبانی 2، جمهوری ایرلند یک گرجستان صفر، اتریش 2ـ ولز 2، مولداوی صفر ـ صربستان 3، کوزوو صفر ـ کرواسی 6، ایسلند 3ـ فنلاند 2، ترکیه 2ـ اوکراین 2

جدول (بدون احتساب بازیهای دیشب)

گروه چهارم

1ـ ولز (4 امتیاز) 2ـ صربستان (4 امتیاز) 3ـ اتریش (4 امتیاز) 4ـ جمهوری ایرلند (4 امتیاز) 5 ـ گرجستان 6 ـ مولداوی (هر دو بدون امتیاز)

گروه 7

1ـ آلبانی (6 امتیاز) 2ـ اسپانیا (4 امتیاز ـ تفاضل 8) 3- ایتالیا (4 امتیاز ـ تفاضل2) 4ـ رژیم اشغالگر قدس (3 امتیاز) 5 ـ مقدونیه 6 ـ لیختن اشتاین (هر دو بدون امتیاز)

گروه 9

1ـ کرواسی (4 امتیاز ـ تفاضل 6) 2ـ ایسلند (4 امتیاز ـ تفاضل یک) 3ـ اوکراین (2 امتیاز) 4ـ ترکیه (2 امتیاز ـ تفاضل صفر) 5 ـ فنلاند (یک امتیاز) 6 ـ کوزوو (یک امتیاز)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها