مصرف گازوئیل در تهران 13 درصد کم شد

کرامت ویس کرمی، مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: مصرف گازوئیل در شش ماه نخست پارسال به یک میلیارد و 144 میلیون و 269 هزار لیتر رسید، در حالی که امسال با منفی 13 درصد رشد 993 میلیون و 960 هزار لیتر را ثبت کرد.
کد خبر: ۹۵۳۰۲۷

وی به شانا گفت: مجموع مصرف بنزین در نیمه نخست امسال در منطقه تهران به دو میلیارد و 713 میلیون و 116 هزار لیتر رسید که در مقایسه با دو میلیارد و 600 میلیون و 907 هزار لیتر پارسال، 4 درصد رشد داشته است.

وی افزود: مقدار مصرف نفت سفید و نفت کوره در این بازه زمانی به چهار میلیون و 332 هزار لیتر و 23 میلیون و 134 هزار لیتر رسید که نسبت به پارسال با پنج میلیون و 650 هزار لیتر و 32 میلیون و 687 هزار لیتر به ترتیب 23 و 29 درصد کاهش یافته است. مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران اعلام کرد: مقدار مصرف گاز فشرده طبیعی (سی‌ان‌جی) در نیمه نخست امسال به 431 میلیون مترمکعب رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال با 419 میلیون مترمکعب 3 درصد رشد داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها