2 سارق نقابدار که با ورود به مغازه فروش لوازم یدکی ، یک میلیارد تومان پول و چکهای صاحب فروشگاه را سرقت کرده بودند ، درعملیاتی ویژه از سوی ماموران اداره اول پلیس آگاهی دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۵۱۵۹
به گزارش خبرنگار جام جم ، ساعت 21 ششم اردیبهشت ، صاحب یک فروشگاه بزرگ لوازم یدکی در خیابان امیرکبیر در حال تعطیل کردند مغازه اش بود که در یک لحظه مشاهده کرد ، 2
سارق نقابدار که یکی از آنها یک قبضه سلاح کمری و دیگری قمه در اختیارداشت پس از تهدید صاحب مغازه از وی درخواست پول کردن . در این شرایط ، صاحب مغازه قصد مقاومت داشت که سارق سلاح به دست با شلیک 2 تیر هوایی ، موجودی فروشگاه را که بالغ بر یک میلیارد تومان بود به سرقت برد. به دنبال این ماجرا با شنیده شدن صدای شلیک گلوله چند عابر مقابل فروشگاه تجمع کردند اما سارقان با سلاح مردم را تهدید کردند که اگر کسی به آنها نزدیک شود، او را هدف گلوله قرار خواهند داد. به دنبال این تهدید یکی از واحدهای گشتی که در حال عبور از محل بود با مشاهده موضوع به تعقیب سارقان پرداخت و یکی ازآنها را دستگیر کرد اما سارق دیگر از محل متواری شد. به دنبال این سرقت مسلحانه ، متهم برای ادامه تحقیقات به اداره اول پلیس آگاهی منتقل و تحقیق از وی آغاز شد. متهم در تحقیقات مقدماتی گفت : از چندی پیش فردی به نام حسین که از دوستان صاحب فروشگاه است موضوع وجود پول در مغازه را به من اطلاع داد و در ادامه به اتفاق علی و میثم اقدام به سرقت کردیم . در پی این اعترافات ، ماموران روز گذشته در یک عملیات ویژه موفق شدند 3 همدست متهم را دستگیر و در بازرسی از آنها پولهای سرقت شده را کشف و ضبط کنند. صاحب فروشگاه درباره سرقت از محل کار خود گفت : من هر ماه مقادیر قابل توجهی لوازم یدکی از ایران خودرو خریداری می کنم به همین دلیل زمان معینی که قصد خرید دارم ، پولهای موردنیاز را فراهم می کند و چون حسین این موضوع را می دانست اقدام به طراحی نقشه سرقت کرد تا پولها را سرقت کند. با شکایت شاکی ، بازپرس حسین توکلی دستور ادامه تحقیق از متهمان را صادرکرد.