
به گزارش جام جم آنلاین ، کانال سخنگوی شهرداری درپی فوت نوجوان ١٣ ساله در پارک الغدیر منطقه ٤ توضیحاتی در این رابطه ارائه کرد.
شب گذشته آقای علی هوشنگی نوجوان ١٣ ساله ساکن شمران نو که به همراه دوستان خود در پارک الغدیر منطقه ٤ (شرق تهران) بازی می کرده است در ابنمای پارک دچار حادثه شد.
بنا بر اعلام حاضران در محل برای نجات این نوجوان بارها با اورژانس تماس گرفته شده که به دلیل تاخیر در اعزام نیروهای مرتبط مردم حاضر در محل نسبت به رساندن این نوجوان به بیمارستان اقدام می کنند که متاسفانه جان خود را از دست می دهد.
در رابطه با دلیل حادثه شایعاتی از برق گرفتگی تا ضربه مغزی و تاخیر حضور اورژانس در شبکه های اجتماعی مطرح شده که تا اعلام نهایی نتیجه بررسی پزشکی قانونی نمی توان بصورت قطعی اعلام نظر کرد.
بلافاصله بعد از این حادثه و با دستور شهردار تهران تیم ویژه ای تشکیل شد تا جوانب موضوع را بررسی و گزارش کند.
شایان ذکر است مطابق بررسی های اولیه آب نمای یادشده هم اکنون هم فعال است و عمق آب آن هم حدود سی سانتیمتر بوده است.
شهرداری تهران ضمن عرض تسلیت به خانواده داغدار این حادثه از خبرنگاران رسانه های گروهی درخواست می کند تا اعلام رسمی مقام قضایی و پزشکی قانونی از گمانه زنی خودداری نمایند.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفتوگو با جامجم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
وقتی مرد جلسه گرفتید خسته نباشید .اجركم عندالله