به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا منصوره رضایی ادامه داد: خطر رفع شده و عمل پای استاد نیز با موفقیت انجام شده، بخشی از ریه نیز که از کار افتاده بود، حالا شرایط بهتری دارد. از طرفی، عفونت شدیدی که به خون او وارد شده بود، با آنتیبیوتیکهای قوی کنترل شده است. البته پس از مرخص شدن، در خانه نیز باید آنتیبیوتیکها را تزریق کنیم.
او اظهار کرد: دکتر تشخیص داد که فرهنگ شریف را مستقیم از ICU به خانه منتقل کنیم، زیرا از نظر روحی و بهداشتی برای او بهتر است.
همسر این هنرمند با بیان اینکه جریان بیماری و بستری شدن این استاد موسیقی را به مسئولان مربوط اطلاع داده است، گفت: آنها قول همکاری دادهاند، اما تا به حال از سوی آنها خبری نگرفتهایم.
او بیان کرد: من هزینه ۵۰ میلیون تومانی مربوط به بیمارستان استاد شریف را به اطلاع وزارت ارشاد رساندم و فکر میکردم دولت مصوبهای برای پرداخت کمکهزینه به هنرمندان بیمار دارد، اما پس از اینکه متوجه شدم، چنین امکانی وجود ندارد، گفتم مزاحم نمیشویم؛ فرهنگ شریف همه اموال خود را فروخت و من نیز کارمند صداوسیما بودم و میتوانیم هزینههای بیمارستان را پرداخت کنیم.
رضایی تأکید کرد: ما برای پرداخت هزینه بیمارستان مشکل داشتیم و به همین دلیل، ساز اصلی استاد را فروختیم، اما تا زمانی که دولت مصوبهای در این زمینه نداشته باشد، کمکی را قبول نمیکنیم.
فرهنگ شریف چهره ماندگار موسیقی ایرانی است که آثار بیبدیلی را با همکاری هنرمندانی مانند محمدرضا شجریان، تاج اصفهانی، غلامحسین بنان، محمود محمودی خوانساری و … خلق کرده است. او پیش از این، به دلایل مختلف مانند شکستن لگن، عارضه قلبی و لخته شدن خون، در بیمارستان بستری شده و یکبار نیز به کما رفته است.
همسر این هنرمند در گفتوگویی که ۲۰ مرداد با ایسنا داشت، گفت: یک هفته پس از مرخص شدن او از بیمارستان، دوباره حالش بد شد و ما مجبور شدیم او را به نزدیکترین بیمارستان منتقل کنیم.
فرهنگ شریف با ابداعهایی که در نحوهی انگشتگذاری و مضرابزنی در نقاط مختلف سیمهای تار انجام داده، از این ساز صدایی متفاوت درآورده که بسیاری از کارشناسان معتقدند، زیباترین صدای تولیدشده از ساز تار است.
شریف در سال ۱۳۱۰ در شهرستان آمل به دنیا آمد. دو ساله بود که با پدر و مادرش به تهران آمدند. از همان دوران کودکی به موسیقی گرایش زیادی داشت، بهطوری که وقتی پدرش یکبار با تار قطعاتی را میزد، او به ذهن میسپرد و همان قطعات را مینواخت. یک روز که پدرش در خانه نبود، سازش را برداشت و شروع به نواختن کرد. وقتی پدر ناگهان به خانه وارد شد و ذوق و استعداد پسرش را دید، او را تشویق کرد و به کلاسهای استاد علیاکبرخان شهنازی برد. به این ترتیب، فرهنگ شریف تحت تعلیم استاد شهنازی قرار گرفت و پرورش یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد