تحسین حاتمی‌کیا و بادیگاردش در لبنان

تحسین‌ها و تشویق‌های ابراهیم حاتمی‌کیا برای ساخت فیلم «بادیگارد» همچنان ادامه دارد و علاوه بر داخل کشور، در نمایش‌های خارجی هم با تائید مخاطبان روبه‌رو می‌شود. فیلم بادیگارد چهارشنبه‌شب هفته گذشته در مرکز فرهنگی هنری الرسالات در منطقه غبیری ضاحیه جنوبی بیروت به طور ویژه اکران و تحسین شد.
کد خبر: ۹۳۱۸۹۷

آن طور که ایرنا نوشته، شیخ علی ضاهر از مسئولان ارشد فرهنگی حزب‌الله لبنان درباره زندگینامه هنری و فیلم‌هایی که حاتمی‌کیا ساخته است، سخن گفت و جایگاه بزرگ او در عرصه سینمای مردمی، آرمانگرا، دفاع مقدس و حامی مقاومت را ستود. او همچنین از سینما و فیلم‌هایی که در جمهوری اسلامی ایران ساخته می‌شود، تمجید کرد.

ابراهیم حاتمی‌کیا هم در سخنانی کوتاه با قدردانی از شرکت‌کنندگان در مراسم اکران ویژه فیلم بادیگارد بویژه همکاران لبنانی خود، گفت: در هنگامه جنگ تحمیلی و دفاع مقدس دوربین دست گرفتم و وارد عرصه سینما شدم.

او با بیان این که «مساله من انسان‌های آرمانگراست»، افزود: بادیگارد به کشورهای مختلف رفته است، اما فکر می‌کنم این فیلم، در لبنان خوب درک می‌شود.

حاتمی‌کیا از کسانی که زمینه اکران فیلم بادیگارد در لبنان را فراهم کرده‌اند، قدردانی کرد و از این که فیلم با استقبال مواجه شده است، ابراز خرسندی کرد.

محمد فتحعلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، محمدمهدی شریعتمدار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، احسان محمدحسنی مدیرعامل سازمان هنری رسانه‌ای (اوج)، شخصیت‌های مذهبی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای و خانواده‌های لبنانی در اکران ویژه فیلم بادیگارد حضور داشتند.

پیش از اکران فیلم بادیگارد با زیرنویس عربی و با حضور سفیر ایران، مسئولان مرکز فرهنگی هنری الرسالات و موسسه لبنانی تولیدات هنری «الارز» با اهدای لوح سپاس از حاتمی‌کیا و احسان محمدحسنی قدردانی کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها