گزارش جام‌جم از وضعیت فروش فیلم‌های روی پرده

گیشه‌ای که امسال از سکه نمی‌افتد!

در سال‌های گذشته بسیاری به حال و روز سینمای ایران تاسف می‌خوردند، اما در اکران نوروزی استقبال بی‌سابقه از فیلم‌های سینمایی باعث شد سینماداران به وضعیت فروش‌شان در گیشه امیدوار شوند.
کد خبر: ۹۲۹۷۸۵

شاید الان زود باشد برای وضعیت گیشه امسال پیش‌بینی کنیم، با این وجود سراغ سینماداران و همچنین یک کارگردان رفتیم و نظر آنها را در مورد وضعیت فعلی فروش گیشه سینماها جویا شدیم که خوشبختانه سرحالی گیشه‌ها تا همین اواسط سال و مقایسه فروش فیلم‌ها نسبت به سالیان گذشته آنها را به گیشه امسال بسیار امیدوار کرده است.

در حال حاضر سینماداران بر این باورند که ارتقای سطح کیفی فیلم‌ها و همچنین تبلیغات موثر داخلی باعث افزایش فروش گیشه‌ها شده و مردم در این روزهای گرم تابستان راضی سالن سینما را ترک می‌کنند.

البته حضور ستاره‌هایی چون رضا عطاران، فرهاد اصلانی، مریلا زارعی، بهرام رادان، هدیه تهرانی و... که تصاویرشان بر سردر سینماهاست هم نمی‌تواند در این میزان فروش بی تاثیر باشد.

ظرفیت اکران بعضی از فیلم‌ها را نداریم!

رضا سعیدی‌پور مدیر پردیس سینمایی آزادی گیشه امسال این پردیس را پررونق پیش‌بینی کرد و گفت: خوشبختانه پردیس آزادی به جایگاهی رسیده که مردم در هر صورتی استقبال خوبی از آن می‌کنند. از عید نوروز امسال فروش بی‌سابقه‌ای را در پردیس آزادی شاهد بودیم، به طوری‌که هیچ سالی مثل امسال نبوده و ما چهار ماهه اول امسال به اندازه کل پارسال بلیت فروختیم. فیلم‌هایی که امسال ساخته شده از سطح کیفی خوب و پرمحتوایی برخوردار بوده و مردم از آنها راضی هستند. پیش‌بینی می‌کنم تا پایان امسال این روند ادامه داشته باشد و از گیشه خوبی در سینماها برخوردار باشیم.

او درخصوص اکران نشدن برخی از فیلم‌ها در پردیس آزادی بیان کرد: ما در سینما آزادی 5 سالن داریم و ظرفیت مان به‌گونه‌ای است که مثلا اگر 11 فیلم روی پرده باشد طبعا بعضی از فیلم‌ها را نمی‌توانیم اکران کنیم.

نقش موثر تبلیغات در فروش فیلم‌ها

یوسف زند مدیر پردیس زندگی در رابطه با وضعیت فروش کنونی پردیس زندگی توضیح داد: پردیس ما 5 سالنه است و ما مجاز هستیم که تا 9 فیلم روی پرده داشته باشیم.

در حال حاضر فیلم‌های «لانتوری»، «زاپاس»، «بارکد»، «امکان مینا»، «دزد و پری» و «ایستاده در غبار» که همگی شرایط خوبی دارند که البته وضعیت گیشه سه فیلم اولی که گفتم بهتر از بقیه است. «امکان مینا» هم با این‌که تازه چند روز است اکران شده اما فروش خوبی داشته امیدوارم طی روزهای آینده بهتر شود. در مجموع وضعیت گیشه امسال نسبت به پارسال و حتی سال‌های گذشته خیلی بهتر بود که از عمده دلایل آن می‌توان به تبلیغات خوب و موثر اشاره کرد. بدیهی است که در این میان تبلیغات (تلویزیونی، محیطی و مهمتر از همه دهان به دهان) بیش از 50 درصد سهم فروش فیلم‌ها را بر عهده می‌گیرند و از این طریق مردم از حضور فیلم‌های خوب روی پرده مطلع می‌شوند.

او در ادامه خاطرنشان کرد : از ابتدای امسال در هر دوره‌ای ما حداقل دو فیلم خوب روی پرده داشتیم و همین بالا بودن سطحی کیفی فیلم‌ها مردم را نسبت به فیلم دیدن خوشبین کرده ا ست . ضمن این‌که در مقایسه با تفریحات سالم دیگر سینما رفتن تفریح ارزانی است و امکان بهره بردن از آن برای یک خانواده مهیاست.

فیلم خوب همیشه می‌فروشد

مصطفی کیایی که در سال‌های اخیر فیلم‌های پرفروشی چون «ضدگلوله»، «عصر یخبندان»، «خط ویژه» و... را به سینمای ایران عرضه کرده عمده دلیل این موفقیت را خوب قصه گفتن می‌داند و می‌گوید: فیلم خوب در هر شرایطی فروش می‌کند. فضای این فیلم مفرح و شاد است و با وجودی که در ابتدای امر ما هیچ تبلیغی نداشتیم اما مردم از دیدنش لذت بردند و تبلیغات دهان به دهان باعث شد که خوب بفروشد. مردم وقتی از سالن سینما بیرون می‌آیند از دیدن فیلم راضی هستند و من هم وقتی رضایت‌شان را می‌بینم خوشحال و راضی می‌شوم.

او درباره حضور چهره‌های شاخصی مثل رضا کیانیان، بهرام رادان، سحر دولتشاهی و... در فیلمش افزود: قطعا ستاره‌ها نقش موثری در جلب مخاطب دارند.

فروش یک فیلم به چند عامل بستگی دارد (کارگردانی، قصه، بازیگر و...) و همه اینها در کنار هم باعث فروش یک فیلم می‌شود. مردم وقتی با فیلمی همراه شوند از آن تحت هر شرایطی استقبال می‌کنند.

ساناز قنبری

جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها