آغاز اردوی فوتسال از 16 مردادماه

با اعلام کمیته فوتسال، دور جدید تمرینات تیم ملی فوتسال از روز شنبه 16 مرداد ماه شروع می‌شود.ملی پوشان به مدت دو روز در کمپ تیم‌های ملی زیر نظر کادر فنی تیم ملی فوتسال، تمرینات خود را برای حضور در تورنمنت چهارجانبه تایلند آغاز می‌کنند. تورنمنت چهارجانبه تایلند از 30 مرداد تا 2 شهریورماه با حضور تیم‌های تایلند، ایران، ژاپن و قرقیزستان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۹۲۸۱۰۷

محمد ناظم الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال در خصوص شرایط تیم اظهار کرد: هفته دوم بازی‌های لیگ برتر 15 مرداد ماه برگزار می‌شود و پس از پایان این مسابقات، اسامی بازیکنان دعوت شده به اردو را اعلام خواهیم کرد.

وی با بیان این که تورنمنت تایلند به آمادگی و هماهنگی هر چه بیشتر بازیکنان کمک بسزایی می‌کند، گفت: قصدمان از بازی‌های تدارکاتی و شرکت در تورنمنت چهارجانبه این است که بازیکنان را تحت فشار و در شرایط بازی قرار دهیم. هر چقدر بازی تدارکاتی بیشتری داشته باشیم، بازیکنان آماده‌تر می‌شوند. ضمن این که کادر فنی به نقاط ضعف و قوت تیم پی می‌برد. وی افزود: قرار بود در تورنمنت چین نیز حضور داشته باشیم اما با توجه به این که تیم‌های خوبی در این تورنمنت حضور ندارند، به این کشور سفر نمی‌کنیم و ترجیح مان این است در اردوی تدارکاتی و پیش از بازی برابر ازبکستان (که اوایل شهریورماه در مشهد برگزار می‌شود)، روی نقاط ضعف و قوت تیم کار کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها