آغاز هفته دوم لیگ برتر

استقلال منصوریان بر می‌خیزد ؟

گرچه در فوتبال دنیا، لیگ از هفته اول آغاز می‌شود، اما در فوتبال ایران باب شده که روی هفته‌های اول نباید حساب کرد! می‌گویند در فوتبال ایران باید تا هفته پنجم صبر کنی تا چهره تیم را بشناسیم! بر همین اساس منتظریم تا چهره واقعی تیم‌ها را با فرمت فوتبال ایران ببینیم. استقلال که یکی از سه تیم برتر فصل نقل و انتقالات بود در برابر نفت تهران که دو هفته مانده به شروع لیگ، تکلیف خود را دانست، نمایشی ضعیف داشت و اگر سیدحسین حسینی نبود، این تیم بازنده بزرگ هفته اول نام می‌گرفت. استقلالی‌ها با اشتباهی استراتژیک تلاش کردند محرومیت دو جلسه‌ای مهدی رحمتی را به یک جلسه کاهش دهند که موفق هم شدند، اما آنها نشان دادند به دروازه‌بان موفق هفته اول لیگ، اعتمادی ندارند.
کد خبر: ۹۲۶۹۳۸

علیرضا منصوریان با از دست دادن شهباززاده و ناکامی در جذب وحید امیری، فصل نقل و انتقالات را برخلاف میل خود، تمام شده دید و حالا در برابر سیل انتظارات و توقع هواداران قرار گرفته است. مقابل او تیمی قرار دارد که هفته اول در برابر تراکتورسازی، نمایشی تاکتیکی و تیمی داشت. استقلال خوزستان با وجود از دست دادن سرمربی و چند ستاره بزرگ تیمش در بازی اول مقابل تراکتور، تیم برتر میدان بود و به حداقل آنچه لیاقتش را داشت رضایت داد. چهره برجسته این تیم، رحیم زهیوی است که هر دو گل بازی اول را برای تیمش به ثمر رساند. منصوریان در بازی اول دانست که تیم او چه ضعف‌های آشکاری دارد. گرچه توجیه او برای سنگینی فصل بدنسازی قابل قبول بود، اما هواداران استقلال تهران نمی‌پذیرند که تیمشان باز هم امتیاز از دست بدهد بخصوص آن‌که رقیب سنتی در اولین بازی هر سه امتیاز بازی را به دست آورد. منصوریان باید مشکلات تیمش را در همه خطوط از بین ببرد.

او دو بازیکن با مشخصاتی کاملا شبیه به هم دارد که باید به یکی فرصت بازی بدهد، اما به اشتباه هر دو را بازی می‌دهد. او فرشید باقری هافبک دفاعی صبا را خرید تا جای خالی امید ابراهیمی را پر کند ولی امید ماند تا منصوریان در تصمیمی اشتباه به هر دو هافبک دفاعی بازی بدهد. مشکلات استقلال وقتی تشدید می‌شود که روزبه چشمی در نیم‌فصل دوم به تیم برگردد و تعداد هافبک‌های دفاعی به سه نفر افزایش پیدا می‌کند. جای خالی یک هافبک طراح در میانه میدان استقلال کاملا خالی است. جایی که همه فکر می‌کردند منصوریان با جذب مبعلی آن را پر می‌کند، اما او این کار را نکرد. استقلال در گرمای بالای 50 درجه اهواز باید به فکر سه امتیاز باشد تا زیاد از رقیب سنتی عقب نیفتد. ضمن این‌که این تیم باید به تیم‌هایی مانند تراکتور هم خیلی جدی نگاه کند. بازی امشب می‌تواند یک بازی جذاب و کاملا تاکتیکی باشد. منتظر بازی امشب می‌مانیم.

خرمگاه: هواداران صبور باشند

مربی استقلال گفت: تیم ما در بازی امشب کار سختی برابر قهرمان فصل گذشته لیگ برتر دارد.

محمد خرمگاه که به جای علیرضا منصوریان در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با استقلال خوزستان حاضر شده بود، درباره این بازی گفت: «شناخت کافی از استقلال خوزستان داریم. تیم بسیار قابل و خوب و منسجمی هستند. شرایط برای ما به دلیل رویارویی با قهرمان سال قبل آن هم در این گرمای اهواز سخت است. امیدوارم با حضور تماشاگران بازی خوبی را ببینیم و بتوانیم آن چیزی را که تمرین کردیم در زمین پیاده کنیم.

البته ما از تیم‌های دیگه دیرتر تمرینات را شروع کردیم. یک مقداری از تیم‌های دیگر عقب هستیم و از شرایط ایده‌آل دور هستیم. هر بازی که بگذرد، شرایط ما بهتر می‌شود و به شرایط آرمانی نزدیک میشویم. هواداران صبور باشند. ما تیمی که آنها توقع دارند را می‌سازیم.»

پیکان ـ صبای قم

مجید جلالی در این فصل جای علیرضا مرزبان را گرفته و صمد مرفاوی هم جای خالی علی دایی را روی نیمکت پر کرده. هر دو تیم از بازی اول یک امتیاز گرفته‌اند.

جلالی که از بازی اول محروم بود، در تبریز برابر گسترش و مرفاوی در خانه برابر صنعت نفت آبادان به تساوی مشابه بدون گل رسید تا با یک امتیاز به هم برسند. بازی اول دو تیم به ما می‌گوید از بازی امروز نباید توقع 90 دقیقه جذاب و تماشایی و زیبا داشته باشیم.

سایپا ـ ذوب‌آهن

بازی تیم‌های بازنده هفته اول به این دلیل حساس است که می‌تواند بازنده را به دل بحرانی ناخواسته هدایت کند. حسین فرکی مربی اخلاق‌مدار و دوست‌داشتنی فوتبال ایران در این بازی برابر یحیی گل‌محمدی سرمربی نجیب ذوب قرار گرفته. هر دو سه امتیاز بازی اول را از دست دادند. سایپا در برابر پرسپولیس و ذوب در برابر سیاه‌جامگان تن به شکست دادند. البته این نکته را فراموش نکنیم که هر دو مربی تفکرات تاکتیکی مشابهی دارند و تیم‌های آنها فوتبال را زیبا بازی می‌کنند. امتیاز بازی امشب برای هر دو به یک اندازه مهم است.

پدیده ـ مشهد(سیاه‌جامگان)

جنگ نمایندگان مشهد آن هم در شرایطی که از بازی اول در برابر نمایندگان نصف‌جهان سه امتیاز گرفته‌اند، فوق‌العاده جذاب است. پدیده که این روزها (به‌دلیل دستگیری مدیرعامل پیشین پدیده) دوباره وضعیتی پر ابهام پیدا کرده، در اولین بازی در اصفهان سپاهان را شکست داد و سیاه‌جامگان هم در مشهد، ذوب‌آهن را از پیش‌رو برداشت. سه امتیاز این بازی به هر تیمی برسد، آن تیم را به صدر جدول هدایت می‌کند؛ جنگ فرهاد کاظمی و رضا مهاجری دیدنی است.

برنامه هفته دوم لیگ برتر

یکشنبه 10 مرداد 95

استقلال خوزستان ـ استقلال تهران، ورزشگاه غدیر (20:45)، داوران: موعود بنیادی‌فر ـ سعید قاسمی ـ فرزاد بهرامی ـ امید سعیدفر / ناظر داوری: بهرام مهرپیما

ذوب‌آهن اصفهان ـ سایپا البرز، ورزشگاه فولادشهر،(19:30)، داوران: بیژن حیدری ـ حسین رحیمی‌پور ـ علی‌اکبر نوری ـ پیام حیدری / ناظر داوری: نادر جعفری

پیکان تهران ـ صبای قم، ورزشگاه شهدای شهر قدس، 20:35، داوران: حمید حاج ملک ـ قهرمان نجفی ـ علی دودانگه ـ حسین زیاری / ناظر داوری: محمدعلی فروغی

پدیده خراسان ـ سیاه‌جامگان، ورزشگاه ثامن، (19:10)، داوران: سیداحمد صالحی ـ علیرضا ایلدروم ـ محمد عطایی ـ سیدحسین زرگر / ناظر داوری: حسن کامرانی‌فر

دوشنبه 11 مرداد 95

نفت تهران ـ سپاهان اصفهان، ورزشگاه تختی، (20:35)، داوران: محمدرضا فغانی ـ محمدرضا ابوالفضلی ـ حسین طالقانی- سیدعلی میرغفاری / ناظر داوری: خداداد افشاریان

ماشین سازی ـ گسترش فولاد، ورزشگاه اختصاصی بنیان دیزل،(18)، داوران: محسن ترکی ـ مهدی الوندی ـ یعقوب سخندان ـ سعید رحیمی‌مقدم / ناظر داوری: محمود رفیعی

صنعت نفت آبادان ـ تراکتورسازی تبریز، ورزشگاه تختی، (20:45)، داوران: اشکان خورشیدی ـ بابک داوری ـ تورج عیوض محمدی ـ روح‌الله شریفی / ناظر داوری: ایرج نظری

پرسپولیس تهران ـ فولاد خوزستان، ورزشگاه آزادی،(20:45) داوران: سیدمهدی سیدعلی ـ آرمان اسعدی ـ مهدی عالیقدر ـ حسن اکرمی / ناظر داوری: حیدر شکور

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها