به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه دیلی میل انگلیس گزارشی تصویری از یک کافی شاپ در اندونزی منتشر کرد که غذاها و نوشیدنی ها در آن به منظور حفظ محیط زیست و بالابردن سطح آگاهی در خصوص اهمیت بهداشت، در کاسه های توالت سرو می شود.
طبق گزارش دیلی میل، کافه جامبان (کافه توالت) در شهر «سمارانگ» اندونزی، به مشتریان خود، خوردنی ها و نوشیدنی ها را در ظرف هایی شبیه به کاسه توالت ارائه می دهد.
در ادامه این گزارش آمده است: ایده چنین رستورانی از سوی یک پزشک به نام «بودی لاکسونو»، صاحب مؤسسه «واهانا باکتی سیجاهترا» و صاحب این رستوران اجرا شده است.
وی در طرح خود تلاش کرده مردم را در خصوص اهمیت استفاده از توالت برای قضای حاجت بجای اماکن عمومی آگاه کند.
این اقدام به سبب فقر ملت اندونزی در استفاده از توالت اجرایی شده است؛ چرا که طبق آمارها 24 میلیون اندونزیایی در خانه هایشان توالت ندارند.
دیلی میل سپس اشاره می کند ایده درست کردن چنین رستورانی جدید نیست. بطوری که رستوران هایی مشابه در روسیه و تایوان وجود دارد؛ اما تنها فرق این رستوران با آنها این است که این مکان با اهداف آموزشی برای مردم راه اندازی شده است.
از سوی دیگر، یکی از مشتریان این رستوران گفت وی در ابتدا از این ایده احساس انزجار و نفرت کرده بود؛ اما کنجکاوی سبب شد تا یک وعده غذایی را در این رستوران سفارش دهد. وی سپس گفت این ایده ای جالب توجه است.
یک مشتری دیگر که 15 سال دارد، در این خصوص گفت: هنگامی که وارد این رستوران شدم و توالت ها را دیدم، احساس ترس کردم؛ اما پس از آن که صاحب رستوران در خصوص تمیز بودن غذاها و نوشیدنی ها اطمینان کامل داد، از آنها خوردم.
بودی لاکسونو، پزشک مؤسس این رستوران گفته است می خواهد پروژه اش سبب هشیار کردن مردم در خصوص نقش دستشویی ها در پیشگیری از شماری از بیماری های کشنده شود.
وی افزود: در اندونزی، همچنان 24 میلیون خانواده توالت ندارند و مردم بر اثر بیماری اسهال، حصبه و روده بزرگ جان خود را از دست می دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: