به گزارش جام جم آنلاین ، محمدرضا عدالتخواه، رئیسکل دادگستری استان کرمانشاه در این باره به فارس گفت: حنانه ششم خرداد امسال در شهرک ولیعصر شهرستان سنقر و کلیایی از خانه خارج شد و دیگر بازنگشت. روز بعد ماموران جسد او را با دست و پای بسته زیر پل ورودی کمربندی جدید شهر پیدا کردند. در زمانی کوتاه مردی که همسایه مقتول بود در این زمینه شناسایی و دستگیر شد.
وی افزود: با اعتراف متهم و بازسازی صحنه قتل، پرونده وی به دادگاه ارسال شد و او در وقت فوقالعاده محاکمه و به قصاص محکوم شد که حکم صادره در دیوانعالی کشور با پیگیری مستقیم مراجع قضایی به تائید رسید و پرونده به اجرای احکام ارسال شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
ممنون از عوامل رسیدگی به این پرونده.
خواهشن هرچه زود تر قاتل ستایش را هم محاكمه كنید و دستمزدش را به گردنش اویزان كنید تا كمتر از اینها جا وخوراك در جامعه باشند.