هک تلگرام 25000 زن برای اخاذی

خواهر و برادر جوان تلگرام بیش از 25 هزار زن و دختر را هک کردند. متهمان از قربانیان خود در استان‌های مختلف اخاذی می‌کردند.
کد خبر: ۹۲۴۰۰۸

به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده در پی شکایت دختری جوان در پلیس فتای استان فارس آغاز شد.

او در شکایتش گفت: چند روز قبل متوجه شدم تلگرامم هک شده و هکر توانسته به اطلاعات تلفن همراه، عکس‌های شخصی و چت‌هایم دسترسی پیدا کند. او تهدید کرده اگر به او پولی ندهم، اطلاعات شخصی مرا در گروه‌های تلگرامی منتشر می‌کند.

پس از این شکایت، ماموران تحقیقات برای شناسایی و دستگیری هکر را آغاز کردند. این در حالی بود که در کمتر از 48 ساعت، 16 دختر شیرازی با مراجعه به پلیس فتا از هکر تلگرام خود شکایت کردند.

بررسی‌ها نشان می‌داد، تمام شاکیان در دام یک هکر گرفتار شده‌اند و متهم قصد اخاذی از آنها را داشته است. پس از بررسی شکایت‌ها مشخص شد، در تمام پرونده‌ها ابتدا کدی برای شکات ارسال شده و پس از آن دختری تماس گرفته و خود را از دوستان و آشنایان شاکی معرفی کرده است. این دختر پس از اغفال طعمه‌ها از آنها خواسته که کد ارسالی را برای او ارسال کنند. قربانیان نیز بدون شناسایی هویت فرد تماس‌گیرنده، کد درخواستی را ارسال کرده و بلافاصله اکانت تلگرام آنها هک شده بود.

با توجه به اخاذی‌های هکر تلگرام، تیمی از کارشناسان پلیس فتا ردیابی‌ها را ادامه داده و متوجه شدند متهمان خواهر و برادری جوان و اهل استان خوزستان هستند.

تیمی از ماموران با اعزام به این استان متهمان را دستگیر و برای تحقیقات به شیراز منتقل کردند.

سرهنگ سیدموسی حسینی، رئیس پلیس فتای استان فارس در این باره گفت: متهمان خواهر و برادری 18 و 21 ساله هستند که مدرک تحصیلی آنها دیپلم است. این متهمان در زمینه رایانه و اینترنت اطلاعات خوبی دارند. خواهر و برادر جوان، از کاربران تلگرامی که به صورت غیرمجاز به پروفایل آنها متصل شده‌اند علاوه بر 1700 عکسی که از صفحه گوشی (اسکرین شات) گرفته‌اند، حدود 25 هزار و 500 شماره تلفن موجود در تلفن همراه شاکیان را استخراج و تلگرام این افراد را هک کردند.

وی افزود: بیشتر قربانیان زن و از استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، تهران، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان بوده‌اند. تحقیقات در این باره در پلیس فتای استان فارس ادامه دارد و متهمان در بازداشت به‌سر می‌برند.

رئیس پلیس فتای استان فارس از کاربران شبکه‌های اجتماعی بخصوص تلگرام درخواست کرد به هیچ وجه به افرادی که در شبکه‌های اجتماعی از شما درخواست ارسال کدی خاص یا ارسال اطلاعات شخصی‌تان را دارند اعتماد نکرده حتی اگر از سوی اکانت خانواده یا دوست صمیمی این کدها ارسال شده، از صحت آن مطلع شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها