پیام‌های اعتراضی در کمپین مسی

هواداران بارسلونا برای حمایت از لیونل مسی کمپینی تشکیل دادند تا فضای مجازی به فریاد بازیکن محبوب بارسلونا برسد. هواداران تیم آبی و اناری ایالت جدایی‌طلب کاتالونیا، با تشکیل کمپینی به نام we are leo messi (همه ما لئو مسی هستیم) قصد حمایت از مسی در برابر حکم 21 ماه زندان دادگاه مادریدی دارند.
کد خبر: ۹۲۰۴۹۳

در این کمپین همه هواداران بارسا حضور پیدا کرده و از ستاره مورد نظر خود حمایت کردند؛ اما نکته جالب قصه این است که از برخی پیام‌های این کمپین، بوی حمایت نمی‌آید.

هواداران رسمی بارسلونا این پیام‌ها را مادریدی خوانده و گفته‌اند آنها با ورود به این کمپین قصد ضربه زدن به تشکل حمایت از مسی دارند. «ما مالیات خودمان را پرداخت می‌کنیم»، «ما همه مسی نیستیم!»، «ما به قانون احترام می‌گذاریم»، «چرا باید از یک قانون‌شکن حمایت کرد» و ... ازجمله‌ پیام‌هایی هستند که در این کمپین نوشته شده و اعتراض هواداران بارسلونا را در پی داشته است.

هواداران بارسلونا در این مدت همه‌کار کرده‌اند تا نشان دهند قاطعانه از فوق‌ستاره آرژانتینی بارسا حمایت می‌کنند.

برخی روزنامه‌های مادریدی، حکم 21 ماه زندان دادگاه مادریدی برای مسی را پاسخ مادریدی‌ها به تمام گل‌های مسی به رئال دانسته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها