سرقت با جعل عابربانک

سه مرد که با دوربین مخفی مشخصات کارت بانکی مردم را در مقابل خودپردازها ثبت کرده و با جعل این کارت‌ها موجودی حساب آنها را خالی می‌کردند دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۱۴۳۵۸

به گزارش جام‌جم، سرهنگ حسن شیخ‌نژاد، فرمانده انتظامی شهرستان میاندوآب در این باره گفت: از چندی پیش شکایت‌های مردمی و گزارش‌هایی از تعدادی از بانک‌ها در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت که نشان می‌داد، تعدادی از این مشتریان به بانک‌ها رفته و اعلام کرده‌اند که بدون این‌که کارت‌های بانکی‌شان سرقت شود، موجودی حساب‌هایشان خالی شده است و نمی‌دانند چه کسانی به حساب‌هایشان دستبرد زده‌اند. وی اضافه کرد: در ادامه تحقیقات ماموران به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌‌داد افرادی سابقه‌دار با کپی کارت‌های مشتریان بانک‌ها به حساب آنها دسترسی یافته و آن را خالی کرده‌اند. اعضای این باند تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند تا این‌که با گذشت چند ماه، چند روز پیش سه نفر در این پرونده دستگیر شدند. در بازرسی از مخفیگاه سارقان، وسایل مربوط به جعل کارت‌های بانکی کشف شد. فرمانده انتظامی میاندوآب تصریح کرد: در تحقیقات از این سه سارق مشخص شد که آنها با رفتن مقابل دستگاه‌های خودپرداز بانکی به صورت مخفیانه و بدون این‌که مردم متوجه فیلمبرداری آنها با استفاده از دوربین مخفی شوند، از شماره کارت‌های عابربانک مشتریان و نیز رمز آنها در هنگام وارد کردن رمز در دستگاه خودپرداز فیلمبرداری می‌کردند. این افراد سپس با استفاده از این اطلاعات و پس از جعل کارت‌های بانکی به دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها مراجعه کرده و مقادیری از حساب بانکی افراد را به یک حساب دیگر انتقال داده و از آنجا برداشت می‌کردند.

وی گفت: متهمان تاکنون میلیون‌ها تومان با ترفند از حساب‌های مردم برداشت کرده بودند که با اقدام به موقع پلیس آگاهی از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد. دیگر اعضای این باند هم تحت تعقیب پلیس قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها