با چهره‌های ورزش

حذف حامد حدادی از فهرست تیم ملی بسکتبال

در شرایطی که تیم ملی بسکتبال این روزها در فیلیپین به‌سر می‌برد و خود را برای بازی‌های انتخابی المپیک در تورین ایتالیا آماده می‌کند اسامی بازیکنان حاضر در این رقابت‌ها روی سایت فیبا رفته است.
کد خبر: ۹۱۱۸۲۰

در میان اسامی بازیکنان تیم ملی نامی از حامد حدادی دیده نمی‌شود، اما اسم مهدی کامرانی به فهرست اضافه شده است.

طبق اعلام قبلی کامرانی از تیم ملی کنار گذاشته شده، اما قرار است حامد حدادی تا رقابت‌های انتخابی همراه تیم ملی باشد.

مقام قهرمانی در آلمان و امیدواری در ترکیه

رضا قاسمی، دونده المپیکی بعد از چند تورنمنت اروپایی در آلمان به ارزروم ترکیه می‌رود تا به دیگر ملی‌پوشان دوومیدانی بپیوندد. رکورددار سابق 100 متر ایران در مسابقه‌های100 متر رقابت‌های نشنال میتینگ آلمان بر سکوی نخست ایستاد. این دونده اصفهانی به همراه حامد احمدپور، مربی تخصصی خود اردوی آماده‌سازی پیش از رقابت‌های المپیک ریو را با هدف ارتقای سطح آمادگی و کسب سهمیه المپیک در ماده 200 متر در کشور آلمان پیگیری کرد و هفته آینده در مسابقه‌های بین‌المللی ترکیه می‌دود.

دردسرهای سفر زمینی دوومیدانی‌کاران

تیم ملی دوومیدانی ایران قرار است برای حضور در مسابقه‌های ارزروم ترکیه از تبریز با اتوبوس راهی این کشور شود و همین موضوع سبب اعتراض ملی‌پوشان شده است. برخی از آنها با هزینه شخصی و به صورت هوایی به ترکیه می‌روند و برخی دیگر اعلام می‌کنند اگر با اتوبوس باشد، در رقابت‌ها حاضر نمی‌شوند. محمود صمیمی، پرتابگر دیسک ایران می‌گوید: نمی‌دانم چرا این تصمیم را گرفته‌اند. مگر مرزهای ترکیه امنیت دارد که بخواهیم زمینی برویم؟ به فدراسیون هم اعلام کردیم، اگر قرار باشد زمینی به ترکیه برویم، شرکت نمی‌کنیم. المپیک هم باشد با اتوبوس نمی‌رویم چه برسد به مسابقه معمولی در ترکیه. حسین شایان، عضو سازمان تیم‌های ملی دوومیدانی گفته است: بلیت اعزام هوایی تیم ساعت 5 و30 دقیقه پنجشنبه است و تیم بعد از رسیدن به استانبول باید به «ارزروم» نزدیک مرز ایران بازگردد که حدود ساعت 7 شب به این شهر می‌رسد بنابراین بهتر است تیم زمینی برود. فدراسیون پیشنهاد داد تیم با هواپیما راهی تبریز شده و با دو اتوبوس تشریفات به ارزروم در ترکیه برود. با وزارت کشور و نیروی انتظامی هم هماهنگی انجام شده تا تیم در مرز توقفی نداشته باشد.

روایت تازه الهه احمدی از ویروس زیکا

چندی پیش تیم تیراندازی ایران به برزیل رفت تا در رقابت‌های جهانی شرکت کند. الهه احمدی، بانوی تیرانداز کشورمان که یکی از مسافران بود درباره این سفر و خطر ویروس زیکا در این کشور می‌گوید: اواخر فروردین برای مسابقه‌های جهانی رفته بودیم برزیل که در آنجا از طریق خانم هاشمی که قبلاً مربی ما بودند و اکنون مربی تیم ملی سنگاپور هستند برای نخستین بار متوجه خطر ویروس زیکا شدیم. تیم‌های دیگر قبل از اعزام به مسابقه‌های جهانی واکسن‌های مخصوصی زده بودند اما کسی از مسئولان ایرانی ما را از این موضوع باخبر نکرده بود! امیدوارم برای المپیک ریو مسئولان به فکر ورزشکاران ایرانی باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها