پول توجیبی المپیکی‌ها از خزانه دولت

کیومرث هاشمی درباره تخصیص بودجه کمیته ملی المپیک می‌گوید: قرار است دولت دستور تخصیص بودجه را به خزانه داری بدهد تا بتوانیم مابقی کارها را با گرفتن پول انجام بدهیم. بخشی را باید به فدراسیون‌ها اختصاص دهیم و با بخشی دیگر هزینه‌های اعزام را تامین کنیم. رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به این پرسش که میزان بودجه‌ای که قرار است تخصیص داده شود، چقدر است، می‌گوید: بودجه‌ای که می‌گیریم پول چند ماه است که باید مدیریت کنیم. حتی پاداش و پرداخت پول توجیبی ورزشکاران را پیش بینی کرده‌ایم.
کد خبر: ۹۱۰۷۶۳

 تفتیان این بار طلا گرفت

حسن تفتیان، رکورددار دوی 100 متر ایران یک موفقیت دیگر به دست آورد. او که چندی پیش در جمهوری چک پا به پای یوسین بولت دوید و مدال برنز این رقابت‌ها را بر گردن انداخت این بار در مسابقه‌های مجارستان در جایگاه نخست ایستاد. تفتیان با ثبت 10 و 15 صدم ثانیه به مدال طلا رسید. دونده المپیکی ایران که چند روزی خود را ممنوع‌المصاحبه کرده بود تا تمرکز بیشتری در تمرینات داشته باشد بعد از این قهرمانی می‌گوید: خدا را شکر با همت فدراسیون دوومیدانی تمریناتم در یکی از کمپ‌های مجارستان زیر نظر رمضان‌زاده، استاد و مربی خوبم در حال پیگیری است. از عملکرد و رکوردم راضی‌ام و شرایطم روز‌به‌روز بهتر می‌شود.

تکواندوکاران ایران،‌ پیشتاز رده‌بندی جهانی

فرزان عاشورزاده و مهدی خدابخشی، ‌دو تکواندوکار ایرانی در صدر تکواندوکاران اوزان خود ایستادند. بر اساس رده‌بندی اعلام شده توسط فدراسیون جهانی تکواندو، در وزن 58 ـ کیلوگرم (وزن اول المپیکی)، فرزان عاشورزاده قرار دارد. صدر جدول وزن 80 ـ کیلوگرم (وزن سوم المپیکی) در اختیار مهدی خدابخشی دیگر هوگوپوش المپیکی است.

داوران تنیس ایران در ریو

علی نیلی و عادل برقعی از سوی فدراسیون جهانی تنیس (ITF) از ایران برای قضاوت در بازی‌های المپیک ریو 2016 انتخاب شدند. این دو داور تنیس، سابقه حضور در مسابقه‌های معتبری از جمله گرند اسلم‌ها را در کارنامه خود دارند.

جودوکاران المپیکی به بلاروس رفتند

محجوب، ملایی و خجسته، سه ملی‌پوش المپیکی جودو با هدایت نصرت‌خان ولی‌اف، مربی ازبکستانی خود و سرپرستی محمدرضا رودکی به مدت هفت روز در اردوی مشترک جودو در بلاروس با رقبای المپیکی تمرین می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها