بدون شک آنهایی که دستی در ورزش ، بویژه ورزش رزمی دارند، نام فریبرز عسگری را به خاطر دارند. تکواندوکار محجوبی که در سالهای 90میلادی بارها در میادین بین المللی برای کشورمان افتخارآفرینی کرد.
کد خبر: ۹۰۸۳۸
وقتی در مسابقات المپیک 92بارسلون که مدالهای تکواندو به صورت نمایشی بود، برای کشورمان نقره کسب کرد. هادی ساعی 5سال در تیم ملی پشت خط عسگری باقی ماند تا در سال 98پس از بازگشت تیم ملی از مسابقات جهانی هنگ کنگ و خداحافظی غیررسمی عسگری از دنیای شیاپچانگ ، ساعی جوان فرصتی برای عرض اندام داشته باشد.
قهرمان سالهای نه چندان دور تیم ملی درخصوص هادی می گوید: ساعی بزرگ ترین حسنی که دارد، اعتماد به نفس بالا و روحیه جنگندگی اوست.
درواقع هادی تا ثانیه های آخر برای شکست دادن حریفان خود برنامه دارد و هیچ گاه به میل خود شکست را نمی پذیرد. کاپیتان اسبق تیم ملی افزود: من سالها با هادی در اردو تمرین کرده ام.
او شطرنج و تکواندو را باهم می آمیزد و بدون فکر و حساب و کتاب اصلا پا نمی زند. وی در رده Aجهانی مبارزه می کند و با حداقل حرکات اضافی بیشترین امتیاز را می گیرد.
عسگری به ویژگی دیگر قهرمان فعلی تیم ملی کشورمان اشاره می کند و می گوید: شاید تکواندوکارانی باشند که در طول یک مسابقه انواع و اقسام تکنیک ها را رد و بدل می کنند؛ ولی سرانجام می بازند؛ ولی ساعی با توجه به فیزیک فوق العاده ای که دارد، برای لحظه به لحظه مبارزه خود برنامه دارد و تمامی تجارب جهانی ، المپیکی و آسیایی خود را در طول یک مسابقه برای شکست دادن حریف به کار می گیرد.
وی می تواند در آخرین ثانیه ها نتیجه کل یک بازی را عوض کند.
او یک فوق ستاره است
هادی ساعی یک ورزشکار کامل و فوق ستاره است. او را نمی توان با هیچ کس دیگر مقایسه کرد.
این نخستین جمله ای است که تکواندو کار جوان میانه ای در خصوص هم تیمی خود می گوید. یوسف کرمی که با کسب مدال برنز در المپیک آتن برق دومین مدال را به اردوی تکواندو آورد، در این باره می گوید:تجربیات هادی در المپیک آتن خیلی به کارم آمد و من بسیاری از برنامه ها و نوع تمرینات خود را با او هماهنگ می کردم.
هادی به خوبی به جو المپیک آگاه بود و به همین دلیل همیشه در کنارم حضور داشت و مرا راهنمایی می کرد. وی در ادامه افزود: همه تکواندوی ایران را در عرصه جهانی با نام ساعی می شناسند.
او اعتبار این ورزش در عرصه بین المللی است. بویژه آن که همه افتخارات را که یک ورزشکار می تواند در عرصه جهانی کسب کند، او به دست آورده است.
پدیده سالهای اخیر تکواندوی ایران ، هادی را این گونه تشریح می کند: ساعی نه یک ستاره ، بلکه فوق ستاره است و تمامی استانداردهای یک ورزشکار کامل را داراست و در صورت حفظ انگیزه می تواند باز هم در المپیک پکن برای کشورمان افتخار آفرینی کند. حضور او در تیم ملی به بچه ها اعتماد به نفس می دهد. وی با روحیه دادن به هم تیمی های خود، کار مربیان را در بسیاری زمینه ها راحت تر می کند.