بدرقه

نقاش کاهگل‌ها در خاک آرام گرفت

پیکر مرحوم پرویز کلانتری، نقاش و تصویرگر معاصر روز گذشته با حضور اهالی هنر، مسئولان و دوستدارانش از مقابل خانه هنرمندان به سوی بهشت‌زهرا(س) تشییع شد و در قطعه هنرمندان آرام گرفت.
کد خبر: ۹۰۷۲۹۸

خیلی‌ها آمده بودند تا با نقاش کویرها وداع کنند. بیش از همه حضور دوستان و هم‌نسلانش به چشم می‌خوردند: حبیب‌الله آیت‌اللهی، حسین محجوبی، خسرو سینایی، عباس مشهدی‌زاده، جواد مجابی، علی‌اکبر صادقی و غلامحسین امیرخانی گوشه و کنار ایستاده بودند و هنرمندان دیگری نیز چون کامبیز درم‌بخش، رضا نامی، سیروس ابراهیم‌زاده، ایرج اسکندری، علی فرامرزی، جمال‌الدین اکرمی، بهزاد شیشه‌گران، علی شیرازی، محمدعلی بنی‌اسدی و فرهاد فخرالدینی هم حضور داشتند.

در این مراسم، محمد سریر، رئیس شورای عالی خانه هنرمندان ایران خطاب به دوستداران کلانتری گفت: ما امروز با پرویز کلانتری وداع نمی‌کنیم، بلکه به او و آثارش و مکتبی که از او باقی مانده سلام می‌کنیم.

مجید ملانوروزی، مدیر مرکز هنرهای تجسمی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران هم در سخنانی عنوان کرد: پرویز کلانتری، نقاش ارزشمند ایرانی بود که با آثار نقاشی و تصویرسازی‌هایش به قابلیت فرهنگ و هنر ایران افزود. عمده آثار او روایتگر سنت‌ها، معماری و فرهنگ بومی است که این مساله نقش و جایگاهی ویژه به آثار کلانتری در فرهنگ ما داده است.

در پایان این مراسم، پیکر پرویز کلانتری بر دوش علاقه‌مندانش برای خاکسپاری در قطعه هنرمندان به بهشت‌زهرا(س) بدرقه شد. مراسم بزرگداشت پرویز کلانتری چهارشنبه پنجم خرداد از ساعت 16 و 30 دقیقه تا 18 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها