عوامل برنامه «دستپخت» در نشست این مسابقه آشپزی از ویژگی‌های آن که به اخلاق و محیط زیست توجه دارد، سخن گفتند.
کد خبر: ۹۰۶۷۰۳

نشست برنامه تلویزیونی «دستپخت» که از شبکه یک سیما پخش می‌شود با حضور شاهرخ امیرمعزی تهیه‌کننده، وحید حسینی کارگردان، فرانسوا حسین داور بین‌المللی، سامان گلریز، کامران سروش، الهه سلامی‌ و معین معینی دیگر داوران این مسابقه آشپزی، مجید بهره‌مند مجری، امیرحسین طالبی مدیر تولید و مجری طرح و دیگر عوامل آن در لوکیشن برنامه برگزار شد.

حسینی در ابتدای این نشست درباره شکل‌گیری مسابقه «دستپخت» عنوان کرد: «دستپخت» امروز و بعد از یک سال به‌عنوان یک دانشگاه آشپزی محسوب می‌شود و مردم این مسابقه را مثل یک سریال دنبال می‌کنند. اکنون 9 شرکت‌کننده در مدت ده روز در مسابقه رقابت می‌کنند. ویژگی این برنامه این است که شرکت‌کننده‌ها به تناوب حذف می‌شوند و روز دهم تنها یک نفر باقی می‌ماند.

وی با اشاره به غذاهایی که در این برنامه در دستور پخت قرار می‌گیرد، ادامه داد: ما در این مسابقه به غذاهای محلی گوشه و کنار ایران و همچنین غذاهای سنتی ملل مختلف توجه می‌کنیم. البته منظور از غذاهای ملل غذاهای فرنگی مثل پاستا یا استیک نیست بلکه غذاهای مطرح و سنتی کشورهای مکزیک، عرب، ایتالیا، فرانسه و.. . را در دستور کار قرار داده‌ایم. کارگردان برنامه «دستپخت» در واکنش به پرسشی درباره حضور خود در این برنامه که باعث استرس شرکت‌کننده‌ها می‌شود، یادآور شد: در این مسابقه هم داوران ما جدی هستند و هم خود ما صریح هستیم. با این حال گاهی به من گفته می‌شود به شرکت‌کننده‌ها استرس وارد می‌کنم. اتفاقا باید گفت از آنجاکه حدود 99 درصد این شرکت‌کننده‌ها جلوی دوربین نرفته‌اند، من ابتدا با آنها ارتباط دوستانه‌ای برقرار می‌کنم تا جلوی دوربین راحت باشند.

حسینی درباره عنوان بین‌المللی این مسابقه آشپزی توضیح داد: هدف از عبارت بین‌المللی این است که ما می‌خواهیم بین‌المللی شویم. ما با مدارس و موسسه‌های بین‌المللی آشپزی در مراوده هستیم تا شرکت‌کننده‌ها و داوران ما در برنامه‌های آنها و شرکت‌کننده‌ها و داوران آنها در مسابقه ما حضور داشته باشند. برای این کار ابتدا لازم بود این مدارس ما را بپذیرند و حالا بعد از صد قسمت از مسابقه این اتفاق رخ داده است.

سامان گلریز نیز در این نشست عنوان کرد: برنامه‌های مسابقه بین‌المللی معمولا به اسراف توجهی ندارند و اگر غذا کمی‌شور و شیرین باشد، آن را دور می‌ریزند. هیچ برنامه‌ای مثل «دستپخت» به مسائل زیست محیطی واکنش نشان نداده است. برنامه ما در وهله اول به اخلاق و در وهله دوم به محیط‌زیست توجه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها