مادرشوهرم هم‌سلولی‌ام بود

خودش می‌گوید قربانی توطئه خواستگارش شده بود و به خاطر حمل مواد مخدر تا یک قدمی مرگ رفت اما حکم اعدامش شکست و او وارد زندگی جدیدی شد. با مادرشوهرش هم سلولی بود.
کد خبر: ۹۰۱۵۲۹

به چه جرمی زندانی شده بودی؟

سال 81 زمانی که فقط 19 ساله بودم به زندان افتادم. آن سال خواستگارم که از من پاسخ منفی شنیده بود مرا گرفتار توطئه‌ای کرد. زمانی که سوار خودروی دوستش شده بودم تا برای آخرین بار با او حرف بزنم، دستگیر شدم. در خودروی آنها یک کیلو هروئین بود. راننده فرار کرد، زنی که همدستش بود و من دستگیر شدیم. من حکم اعدام گرفتم که سه سال بعد رای من به حبس ابد تغییر یافت. 12 سال زندانی بودم تا این که مشمول عفو شدم. در این مدت زندگی و جوانی‌ام را از دست دادم. پدر و برادرم در سال‌های اول محکومیتم بر اثر سکته فوت کردند. مادرم یک سال قبل از آزادی‌ام فوت کرد.

چطور با همسرت آشنا شدی؟

پنج سال در زندان تبریز بودم و بعد به زندان رجایی‌شهر کرج رفتم. آنجا با مادر آرش آشنا شدم. او هم‌سلولی من بود. بعد از چند سال او مرا برای پسرش خواستگاری کرد. اول موافقت نکردم بعد که به ندامتگاه فردیس منتقل شدیم، دوباره از من خواستگاری کردکه این بار موافقت کردم. خدا خواست و من که حبس ابد گرفته بودم مشمول عفو شدم. الان دو سال با هم زندگی می‌کنیم.

مهریه ات چقدر است ؟

14 سکه طلا و سفر کربلا .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها