آشپزی و طبخ غذا در اوگاندا‌ ترکیبی از سنت و مدرنیته است. شیوه‌های آشپزی قدیمی و مدرن همراه با غذاهایی که از فرهنگ عربی، انگلیسی و بویژه هندی نشأت گرفته‌، اساس فرهنگ غذایی اوگاندا را تشکیل می‌دهد. بیشتر قبایل در اوگاندا شیوه خاص خود برای طبخ غذا را حفظ کرده‌اند.
کد خبر: ۸۹۴۹۳۸

بسیاری از غذاها از مواد اولیه‌ای چون سبزیجات مختلف مانند سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین، موز و دیگر میوه‌های گرمسیری تهیه می‌شود. مرغ، گوشت گوسفند، گاو، بز، ماهی (هم تازه و هم خشک شده) از دیگر مواد مورد استفاده در غذاهای اوگاندایی است. البته در میان مردم فقیر روستایی، گوشت کمتر از دیگر مناطق مورد مصرف قرار می‌گیرند. شاید برای همین است که «اوگالی» در میان مردم این مناطق از محبوبیت بالایی برخوردار است. اوگالی نام غذایی است که از پختن آرد ذرت با آب تهیه می‌شود. به خاطر ارزان بودن و طبخ ساده این غذا، اوگالی از جمله غذاهای اصلی مردم اوگاندا به حساب می‌آید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها