در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش مهر، تحقیقات دانشگاه میشیگان آمریکا نشان میدهد دوره بلوغ دخترانی که به طور مکرر گوشت قرمز مصرف میکنند به طور میانگین پنج ماه زودتر از دختران دیگر آغاز میشود؛ بالعکس دخترانی که بیش از یک بار در هفته ماهیهای چرب نظیر ماهی تن و ساردین مصرف میکنند، آغاز دوره بلوغشان دیرتر از دخترانی خواهد بود که ماهی یکبار یا کمتر گوشت مصرف میکنند.
اریکا جنسن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: نتایج این مطالعه بسیار مهم است؛ چراکه می تواند در توضیح علت ارتباط مصرف گوشت قرمز در اوایل زندگی و افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه در سنین بالاتر نقش داشته باشد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: