محققان دریافته‌اند مصرف مکرر گوشت قرمز ممکن است باعث بلوغ زودرس در دختران شود. بلوغ زودرس از عوامل مرتبط با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، بیماری قلبی، چاقی و دیابت به‌شمار می‌آید.
کد خبر: ۸۸۸۸۲۳

به گزارش مهر، تحقیقات دانشگاه میشیگان آمریکا نشان می‌دهد دوره بلوغ دخترانی که به طور مکرر گوشت قرمز مصرف می‌کنند به طور میانگین پنج ماه زودتر از دختران دیگر آغاز می‌شود؛ بالعکس دخترانی که بیش از یک بار در هفته ماهی‌های چرب نظیر ماهی تن و ساردین مصرف می‌کنند، آغاز دوره بلوغشان دیرتر از دخترانی خواهد بود که ماهی یک‌بار یا کمتر گوشت مصرف می‌کنند.

اریکا جنسن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: نتایج این مطالعه بسیار مهم است؛ چراکه می تواند در توضیح علت ارتباط مصرف گوشت قرمز در اوایل زندگی و افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه در سنین بالاتر نقش داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها