
به گزارش جام جم سرا، جعفری از جمله گیاهانی است که در سراسر دنیا طرافدارن بسیاری دارد و معمولا به عنوان چاشنی غذا استفاده میشود اما مقدار جعفری که ما برای طعم دادن به غذاهایمان استفاده میکنیم بسیار ناچیز است و نمیتواند فواید بیشمار آن را به بدن ما برساند. بهتر است جایی برای جعفری در وعدههای غذاییمان باز کنیم و مصرف آن را افزایش دهیم تا بتوانیم از تاثیرات مثبت آن لذت ببریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد