به گزارش جام جم سرا، جعفری از جمله گیاهانی است که در سراسر دنیا طرافدارن بسیاری دارد و معمولا به عنوان چاشنی غذا استفاده میشود اما مقدار جعفری که ما برای طعم دادن به غذاهایمان استفاده میکنیم بسیار ناچیز است و نمیتواند فواید بیشمار آن را به بدن ما برساند. بهتر است جایی برای جعفری در وعدههای غذاییمان باز کنیم و مصرف آن را افزایش دهیم تا بتوانیم از تاثیرات مثبت آن لذت ببریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد