کشته شدن 48 متجاوز درحمله موشکی یمنی‌ها

یک منبع نظامی در یمن از کشته شدن 48 نفر از نیروهای موسوم به ائتلاف عربستان سعودی و مزدوران عبدربه منصور هادی رئیس‌جمهور مستعفی یمن در حمله موشکی به پایگاه ماس در استان مارب این کشور خبر داد.
کد خبر: ۸۷۹۲۰۵

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این منبع نظامی در یمن اعلام کرد: نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یک فروند موشک بالستیک توچکا به طرف پایگاه ماس در استان مارب شلیک کردند که در این حمله 48 نیروی ائتلاف سعودی و افراد مسلح وابسته به عبدربه منصور هادی کشته شدند. این منبع در ادامه افزود: هشت افسر سعودی و اماراتی از جمله نیروهای ائتلاف سعودی هستند که در این حمله موشکی کشته شدند. بسیاری از مجروحان این حمله به بیمارستان‌های شهر مارب در شمال شرق یمن منتقل شدند. با توجه به موقعیت استراتژیک پادگان ماس، این پادگان اخیرا به بزرگ‌ترین مرکز تجمع متجاوزان و مزدوران تبدیل شده بود. این برای ششمین بار است که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن پادگان ماس در مارب را با موشک بالستیک توشکا هدف قرار می‌دهند. از سوی دیگر، یک منبع نظامی در یمن از کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای طرفدار منصور هادی در حمله موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی این کشور به دو پایگاه المنطقه الثالثه و صحن الجن در مارب خبر داد. پیش از این شبکه المسیره از شلیک یک فروند موشک توچکا به پایگاه ماس در استان مارب خبر داده بود.

در خبر دیگری اعلام شد جلال بلعیدی، از رهبران طراز اول القاعده در یمن که گفته می‌شود اخیرا با جدایی از این گروه شاخه داعش در این کشور را تشکیل داده بود، در حمله پهپادی در جنوب یمن از پای درآمد. بنا به گفته منابع محلی در استان شبوه، بلعیدی به همراه چهار نفر از همراهان خود هدف یک راکت قرار گرفته و همگی از پای درآمده‌اند. گفته می‌شود در پی کشته شدن بلعیدی طرفداران وی شهر زنجبار را به کنترل خود درآورده‌اند و پرچم‌های داعش را بر فراز ساختمان‌های آن برافراشته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها